Влад Ульянич презентував пісню "Ангели", присвячену українським дітям

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Влад Ульянич презентував пісню
Співак Влад Ульянич / фото: facebook.com/vladmusicnet

В Міжнародний день захисту дітей співак Влад Ульянич презентувал музичну роботу та кліп «Ангели». Автором слів і музики виступив сам артист.

Читайте такожKalush Orchestra показали зруйновану Бучу у новому кліпі Stefania
1 червня – Міжнародний день захисту дітей. 98-й день війни росії проти України. Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число вбитих дітей – 243, поранених – 446.

Український співак, музикант і ведучий Влад Ульянич презентував нову композицію "Ангели". Пісня присвячена українським дітям, які через війну втратили найдорожче – батьківське тепло.

Пісня «Ангели» була написана після знайомства з юним земляком з Полтавщини ще в 2014 році. У талановитого хлопця дуже трагічна історія життя, його рідні – мати, батько та маленька сестричка загинули у автокатастрофі. В тій страшній аварії у живих залишився лише він. З 10-річним Олексієм Ткаченком я познайомився на одному з фестивалів. Його педагог розповіла мені, що хлопчик втратив рідних... Його виховували бабуся з дідусем. Я не зміг пройти повз цю історію, та на хвилі почутого, у мене народилася ідея написати для нього пісню. Після страшних подій у Бучі ця пісня стала ілюстрацією жахливої реальності для багатьох сімей нашої країни, тому я вирішив допрацювати її, зняти відео і тепер можу поділитися з вами, – розповів Влад Ульянич.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK