SHADU заспівала про почуття, які переживатиме кожен, хто повертатиметься додому

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

SHADU заспівала про почуття, які переживатиме кожен, хто повертатиметься додому
Співачка SHADU
Пресслужба

Українська співачка SHADU запрем'єрила нову пісню.

Читайте такожУкраїнські та польські музиканти об'єдналися і представили зворушливу пісню
У час, коли в Україні йде війна, займатися творістю і робити те, чим може бути корисним кожен українець - святий обов’язок. Окрім волонтерства SHADU вирішила заспівати про почуття, які переживатиме кожен, хто повертатиметься додому.

Її творчість з блискавичною шидкістю наберає обертів, вона фешн-блогер та співачка, яка знає, що саме потрібно її аудиторії. «Коли я» – нова пісня, яка має на меті оспівати та показати ті прекрасні почуття, коли українець ступає на рідну землю.

Словами нереально передати те, що у серці кожного, коли він повертається додому. Нехай кожен відчує ті відчуття, той внутрішній стан, який аж випирає зсередини. Ми всі обов’язково повернемось, багато вже повернулось – разом до перемоги, – розповіла SHADU.

Основний посил пісні, можна зрозуміти у цих рядках: «Коли я повернуся до свого додому, я буду жити не як раніше, я буду любити усе навколо – і ще сильніше!»

Я маю одне правило: коли мені добре – я сідаю за клавіші та пишу музику, коли мені погано – теж лікуюсь творчостю. Так з'явилася пісня «Коли я…». Це не просто пісня – це крик моєї душі. У ній – всі мої переживання, вся моя туга за домом! – доповнила співачка.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK