ZLOTNYTSKYI презентував нову роботу «Романтик»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

ZLOTNYTSKYI презентував нову роботу «Романтик»
ZLOTNYTSKYI презентував нову роботу «Романтик»
Пресслужба

«Романтик» – пісня співака ZLOTNYTSKYI про кохання, яке рятує, надає крила та завдяки якому людина отримує нові емоції та натхнення.

Читайте такожУкраїнський співак випустив весільний трек
Зовсім недавно ZLOTNYTSKYI презентував декілька нових синглів, які оцінили слухачі, а наразі випустив дебютний кліп на пісню «Романтик». Старт сольної кар’єри співак готував на березень 2022 року, але через повномасштабне вторгнення плани були змінені. 

Декілька місяців назад я вирішив повернутись до своїх планів запуску сольного проєкту. Довгий час мені здавалось, що моя музика не на часі, але після запуску першого синглу «Плинули» я зрозумів, що не треба відкладати своє життя на потім і вирішив випустити трек «Романтик», який вже більше року чекав свого часу, – поділився співак.

Підготовка до зйомок кліпу була дуже плідною, артист разом з режисером Евгеном Міроновим вибрали на роль головної героїні Юлію Шпілевую, яка передала потрібний характер на 100%. 

ZLOTNYTSKYI – музикант-інструменталіст, оперний співак з вищою освітою, екссоліст гурту «THE MEDS»

Створенням музичної частини займався незмінний для артиста саунд-продюсер Андрій Ігнатченко (студія IKSIY Music), відомий роботою з Віталієм Козловським, KAZKA, Іриною Білик та іншими.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK