Щасливі за сім днів 1 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Щасливі за сім днів 1 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Щасливі за 7 днів 1 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Пресслужба каналу СТБ

6 лютого на СТБ відбулася довгоочікувана прем'єра мейковер-шоу Щасливі за сім днів. Проєкт грандіозних перевтілень допоміг 36-річній Ользі з Київщини лише за 7 днів кардинально змінити своє життя.

Читайте такожАктриса Ольга Багирова: В сериал Оксаны Байрак я попала через Instagram
Героїнею прем'єрного випуску Щасливими за сім днів стала 36-річна Ольга, яка вже давно зневірилася. Учасниця проекту 17 років у шлюбі та разом із чоловіком виховує двох доньок. Колись їхню сім'ю можна було назвати щасливою, але все кардинально змінилося. Чоловік зрадив дівчині з вихователькою дитячого садка, який відвідувала їхня молодша дочка. Після того, як Оля дізналася гірку правду, вона зламалася внутрішньо і зовсім перестала собі подобатися. Крім того, дівчина перестала вірити дружині, хоч і вибачила його.

Надія Матвєєва вирушила до будинку Ольги, що познайомитиметься з її родиною ближче, а також забрати її на проект. Після цього героїня зустрілася з усіма трьома експертами. Дівчина зізналася, що хоче змінитись, бо не подобається собі. Її турбувала зайва вага та почуття після зради чоловіка.

Наступного дня Марина Боржемська запросила Ольгу на прогулянку і вони обговорили питання підвищення самооцінки. Експерт порадила героїні частіше спілкуватися з іншими людьми, зокрема чоловіками, та навіть дозволяти собі невеликий флірт. Щоб втілити це у життя, Марина підготувала Ользі сюрприз – танцювальне тренування на вулиці. Дівчина чудово впоралася з цим, і в неї вперше за довгий час з'явився блиск в очах. Потім на героїню чекала робота з психологом Андрієм Жельветро. Він запропонував їй пройти головними етапами життя за допомогою клубка. Першим пунктом було дитинство Ольги. Виявилося, що її батьки давно розлучилися, і це впливає на неї і зараз. А також це шкодить дочкам героїні, адже вона накладає на них свій відбиток. Андрій показав Ользі, наскільки важливо їй повернути свою жіночність та попрощатися з минулим. І дівчина розпочала свій шлях до цього.

Чоловік Ольги зазначив, що хоче зберегти сім'ю і був готовий підтвердити це тестом на поліграфі. Ольга дивилася його відповіді у компанії Надії Матвєєвої. Дівчина мала виплеснути негативні емоції шляхом розбивання тарілок. Детектор показав, що Віталій жалкував про одруження з Ольгою і змінив їй через те, що вона перестала його приваблювати як жінка. У героїні це викликало сильні емоції та сльози. Але водночас поліграф підтвердив, що чоловік хоче залишитись у сім'ї і навіть готовий віддати за дружину життя. Після гіркої правди Надія запропонувала Ользі реставрувати одну з тарілок та прикрасити її золотом. Це стало символом того, що все у житті можна виправити і тріщини – це наш досвід.

Читайте такожЭксы 3 сезон: Анна Сулима рассказала, чего ей стоило наладить отношения с любимым
Надія також познайомила Ольгу з парою, яка пережила зраду у подружньому житті та залишилася разом. Нею виявилися… Ольга Сумська та Віталій Борисюк. Вони поділилися з героїнею, що пережили подібну ситуацію і навіть хотіли розлучитись, але все-таки не стали цього робити. Зоряна пара порадила героїні зберегти шлюб і повернути романтику у відносини, а також не звертати уваги на думку оточуючих.

Також Ольгу чекало зовнішнє перетворення. Вона вирушила до косметолога та на шопінг.

Фінал програми проходив у рідному місті Ольги – Фастові. Там зібралися всі її друзі та рідні. Поява Ольги викликала справжній фурор та сльози щастя! А чоловік підготував для неї відеозвернення, в якому публічно вибачився перед дружиною за зраду і сказав, що хоче зберегти сім'ю.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK