Звезда «ТСН. Тиждень» Алла Мазур показала подросшего сына Артема

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Звезда «ТСН. Тиждень» Алла Мазур показала подросшего сына Артема

Ведущая программы «ТСН. Тиждень» на канале 1+1 Алла Мазур  одна из самых скрытных звезд, если дело заходит о личной жизни. Обложки глянцев она украшает редко и не особо активно ведет свои страницы в соцсетях.

Читайте такожГорячие танцы: Елена Кравец похвасталась талантом 15-летней дочери

Тем не менее, бывают такие моменты, когда 53-летняя телеведущая пускает поклонников в свое личное пространство. Именно так случилось вчера, когда она показала публике своего подросшего сына Артема.

51852490_2484121814950341_9060921418643931136_n

На своей странице в Facebook Мазур опубликовала целую серию фотографий 10-летнего мальчика. На снимках можно увидеть, как Тема увлеченно занимается изучением одной из образовательных игр.

Читайте такожНичего себе! Наталья Холоденко начала сольную карьеру и уже презентовала клип

«Він розпаковував, вивчав, сканував, запускав – і в абсолютному захваті запитував: це правда? Ми будемо все це вивчати в школі?! Канал Плюс-Плюс, я думаю, цілком вже можна вважати підрозділом Міносвіти. Або окремою школою. Бо принцип «вчитися граючись – і граючись, вчитися»  реалізують найкраще. Від їхніх ігор діти не можуть відірватися і в 6, і в 10 років – перевірено. А коли Тьома зрозумів, що ця нова гра ще й сканується на мобільний... тут просто ховайся! В грі «Світ чекає на відкриття» Артем стартував із серії «Вітер та повітря». І, звичайно ж, з експерименту найважчого – політ ракети. Виявилось так цікаво, що в процес включилися всі, хто був у домі: включно з котом. Правда, в кадр потрапили тільки Тьома і Мусик. Але тепер з'явилася ідея купити для класу всю серію цих «відкриттів»: і про природу і довкілля, і про воду та її стани, і про сонце та енергію, і про вітер з повітрям, звісно. Тут на фото тільки фрагменти процесу. Але ракета – тобто кулька – тріумфально полетіла заданою траекторією – і це головне», – пишет в комментариях под фотографиями Алла Мазур.

Напомним, ранее Олег Винник представил первоначальную и ранее неизвестную версию трека «Роксолана».

51910967_2484121908283665_5723934942950326272_n


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK