Як змінити свій стиль? Маленькі зміни, великі ефекти

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Як змінити свій стиль? Маленькі зміни, великі ефекти
Як змінити свій стиль? Маленькі зміни, великі ефекти
Пресслужба

Бажаєте змінити стиль, але не готові до радикальних заходів? Ми приготували кілька порад, дотримуючись яких ви можете досягти серйозних ефектів, а їх дотримання не потребує особливих зусиль.

Звільніть свою шафу

Позбутися старого одягу треба! Попрощайтеся з речами, які не носите, інакше не буде місця для нового одягу, і змінити стиль не вийде. Пам'ятайте: міняти гардероб – це абсолютно нормально, тим більше, що смаки, як і мода, постійно змінюються. Краще знайдіть одяг, який вам йде - шкіряну куртку, шпильку на високих підборах, толстовку та інші модні речі.

Не знаєте що купити? Завітайте на сторінку відомих брендів, які пропонують чимало стильних моделей. Наприклад, на сайті https://answear.ua/m/hugo, де продається продукція бренду Hugo, можна знайти чимало трендових виробів, від класики до вуличного стилю.

Не забудьте про взуття

Змініть взуття і відчуєте себе новою людиною! Вона має бути комфортною та стильною. На щастя, зараз у моді вироби як на підборах, так і без них, а кросівки можна сміливо носити під сукню. Тож вибирати є з чого! Особливу увагу приділіть комфорту. Взуття має бути в пору, в жодному разі не тиснути, і не злітати з ноги. Верх повинен «дихатим», тобто забезпечувати вільну циркуляцію повітря, не парити.

Купуйте кілька сумок

Зверніть увагу: нові сумки повинні повністю відрізнятися від виробів, які ви зазвичай носите. Переконайтеся, що у вас є клатч, модель через плече, пояс, а також сумка-відро — хіт цього року. Вибирайте кольори, які підходять одязі, які ви зазвичай носите. Придивіться до виробів з аплікаціями, заклепками, паєтками, ланцюжками або просто незвичайної форми. Ваша сумка має виділятися, підкреслювати смак та стиль!

https://answear.ua/m/hugo

Змініть положення проділу

Якщо не готові до радикальної стрижки, фарбування волосся - поміняйте розташування проділу. Якщо він був з правого боку, зробіть ліворуч або праворуч, якщо прямий — навскіс. Це простий, але ефективний спосіб змінити зовнішність, оскільки візуально змінюються пропорції обличчя, і вона починає виглядати по-іншому.

Ура червоної помади!

Навіть якщо вважаєте, що червона помада вам не йде, придивіться до неї. Це дуже жіночно та сексуально, і радикально змінює зовнішність. Червоний колір має багато цікавих відтінків, тож ви обов'язково знайдете свій варіант. Якщо не можете самі підібрати тон, скористайтеся спеціальними комп'ютерними програмами або зверніться до стиліста.

Відвідуйте косметолога

Подбайте про шкіру обличчя. Регулярно робіть маски, пілінги, а наскільки можна ходите до косметологу. Досвідчений фахівець позбавить чорних точок, прищів, дрібних зморшок, а також порекомендує засоби, які допоможуть підтримувати шкіру в хорошому стані. Коли знатимете, що вона здорова, без дефектів, почуватиметеся на всі 100%.

Не забувайте про руки

Нігті завжди повинні бути гаразд. Необов'язково довгими, але здоровими, чистими та красивою форми. Зробіть манікюр, спробуйте золотий, зелений та срібні кольори, антрацит, які в моді цього року. Особливу увагу приділіть шкірі на руках, що видає вік. Користуйтеся зволожуючим кремом, що при необхідності регенерує, що допоможе підтримувати її тонус. 

Прислухайтеся до цих порад, і побачите, наскільки сильно зміниться ваш стиль вже найближчим часом!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK