Танці. World of Dance: СТБ готує до показу прем’єру шоу в оновленій версії

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Танці. World of Dance: СТБ готує до показу прем’єру шоу в оновленій версії
Танці. World of Dance: СТБ готує до показу прем’єру шоу в оновленій версії
Пресслужба каналу СТБ

Телеканал СТБ узгодив з правовласниками новий формат шоу «Танці. World of Dance», що виключає участь колаборантів в проєкті.

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: біографія 20-ки учасників проєкту – знайомимося ближче з кожним із них
Цієї осені СТБ, продовжуючи місію з емоційної підтримки аудиторії та показу українських талантів, а також відповідаючи на запит українців, повертає в ефір легендарні проєкти та улюблені серіали. Серед іншого, СТБ готує до показу і прем’єру шоу «Танці. World of Dance». Мовник погодив з правовласником формату World of Dance оновлену версію шоу без журі через суддю, яка продовжила співпрацю з країною-ворогом.

Нагадаємо, на початку лютого телеканал СТБ оголосив про початок зйомок масштабного шоу «Танці. World of Dance», яке є українською адаптацією всесвітньовідомого формату компанії NBCUniversal. Прем’єра шоу була запланована на березень, але відкладена через початок повномасштабного вторгнення росії в Україну.  Наразі український мовник анонсує прем’єру шоу і зміни, що відбулись в ньому.

Одна з судей проєкту, громадянка України Тетяна Денисова, відмовилась від публічного засудження російського терору та заяв на підтримку України. В зв'язку з цим телеканалом СТБ ще весною було прийнято рішення припинити будь-яку подальшу співпрацю з Денисовою та виключити її прояви у головній танцювальній прем’єрі осені. Щоб реалізувати прийняте рішення, канал перемонтував відзняті до 24 лютого епізоди, вирізавши всі фрагменти за участю журі.

Читайте такожОльга Жуковцова розповіла про евакуацію до Туреччини
Цієї осені Україна знов пишатиметься своїми вражаючими талантами. В оновленій прем’єрі «Танці. World of Dance» українці побачать неймовірні виступи учасників різного віку і танці найрізноманітніших жанрів. І вкотре переконаються, що з таким сильним прагненням до своєї мрії ми – непереможна нація. Оцінюватимуть улюблених танцівників і танцівниць тільки глядачі.

Відмітимо, раніше СТБ та медіагрупа Starlight Media вже прийняли рішення про заборону участі громадян рф в майбутніх проєктах та серіалах. Наразі ми вважаємо за потрібне також категоричну відмову від співпраці з громадянами України, що продовжують співпрацю з країною-агресоркою.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK