Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком 1 випуск від 25.03.2023 дивитися онлайн

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком 1 випуск від 25.03.2023 дивитися онлайн
Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком: дивитися 1 випуск онлайн (ефір від 25.03.2023)
Пресслужба каналу СТБ

25 березня на СТБ і на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 1 випуск проєкту Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком. 1 випуск шоу Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком від 25.03.2023 – дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожЯ люблю Україну: дивитися 2 випуск онлайн (ефір від 26.03.2023)
Дивіться у 1 випуску проєкту Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком: український шеф-кухар, ресторатор, амбасадор борщу, дослідник національної кухні та переможець п’ятого сезону «МастерШеф» Євген Клопотенко щотижня показуватиме українцям, якою багатою на смаки та різноманітною є наша кухня. Також шеф-кухар допоможе українізувати улюблені страви гостей проєкту. Так, Володимир Остапчук розповів, що обожнює жульєн, який в дитинстві йому готувала мама. Євген запропонує взяти схожі інгредієнти та приготувати… грибну юшку з сиром!

Ведучий проєкту розповість історію походження страв, поділиться кулінарними секретами та лайфхаками, а також відкриє для глядачів автентичні українські продукти. Разом з Володимиром шеф-кухар приготує і другу страву – соковиті тертюхи у курячому бульйоні.

Звісно, на кухні проєкту говоритимуть не лише про кулінарію. Володимир розповість про волонтерство, відкриє подробиці особистого життя, прокоментує стосунки з дітьми та колишньою дружиною та багато іншого! Дивіться онлайн Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком 1 випуск від 25.03.2023.

1 випуск шоу Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски проєкту Пекельні борошна з Євгеном Клопотенком дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK