Герман Нєнов став режисером та креативним директором від України на «Євробаченні 2023»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Герман Нєнов став режисером та креативним директором від України на «Євробаченні 2023»
Герман Нєнов став режисером та креативним директором від України на “Євробаченні 2023”
Пресслужба

Відомий режисер, який працював майже з усіма українськими зірками та створював топові телешоу на українських телеканалах, буде створювати живе шоу «Євробачення 2023», що відбудеться в Ліверпулі.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь розкрила складну аферу з багатьма ходами
Організацією цьогорічного конкурсу займається BBC в колаборації із Суспільним Мовленням, яке є членом Європейської мовної спілки. Очолюють команду Оксана Скибінська, голова української делегації на Євробаченні, Тетяна Семенова – виконавчий продюсер таких програм, як «Дивовижні люди», «Новорічний вечір» і «Happy Birthday Ukraine» та Герман Нєнов – режисер-постановник та кліпмейкер, який працював над сценічними виступами та музичними відео Олі Полякової, NK, Тіни Кароль, Злати Огневич та багатьох інших, а також створював легендарні телешоу «Дивовижні люди», «Привіт, 20-ті» та «Ігри талантів».

Герман Нєнов буде відповідати за всі візуальні прояви України на конкурсі і разом із креативною командою BBC працювати над опенінг та інтервал актами, відеороликами та всіма іншими елементами шоу та конкурсу, в яких буде відображатись Україна.

Для мене велика честь відповідати за візуальне відображення України в цьогорічному конкурсі «Євробачення». Моя особиста творча місія – створювати красу, і я обіцяю, що вся краса і вся масштабність української культури та мистецтва будуть максимально проявлені. Мені дуже хочеться зробити так, щоб європейські глядачі змогли відійти від шаблонних уявлень про Україну. Хочу показати нашу країну сучасною, але в той же час автентичною. Спільно із командою BBC ми працюємо над елементами шоу вже майже 3 місяці. І впевнений, це шоу вразить кожного глядача, а Україна буде показана глибоко та чесно!

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: хто став переможцем проєкту 24.12.2022
Герман Нєнов зізнається, що сам вже не перший рік є прихильником Євробачення.

Кожного року за будь-яких обставин, навіть якщо у мене повний завал по власним проєктам, я уважно слідкую за Євробаченням. У 2018 році я літав до Португалії і бачив, як створюється цей конкурс власними очима! Це було неймовірно, дуже цікаво і дуже важливо для мого професійного розвитку. Впевнений, що співпраця з тим конкурсом стане дуже важливою сторінкою мого професійного резюме!

Герман Нєнов – відомий український режисер-постановник, кліпмейкер та креативний продюсер. Автор легендарного шоу Олі Полякової «Королева ночі». Постійно співпрацює з NK. Знімав кліпи для Ірини Білик, Злати Огневич, Наталії Могилевської, Анни Трінчер та багатьох інших. Створював легендарні телешоу «Дивовижні люди», «Привіт, 20-ті», «Ігри талантів». Режисер-постановник номерів на масштабних преміях та подіях музичної індустрії – «Танці з зірками», «Вечірній квартал», «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» та інші.

67-й Пісенний конкурс «Євробачення 2023» відбудеться в травні 2023 року у Ліверпулі (Великій Британії) від імені України. Представниками від України за результатами голосування глядачів та журі став електронний дует TVORCHI.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK