Валентин Міхієнко – про стоматологів: Від часів дитинства і юності страх повністю не зник

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Валентин Міхієнко – про стоматологів: Від часів дитинства і юності страх повністю не зник
Валентин Міхієнко
пресс-служба Нового канала

Валентин Міхієнко з "Improv Live Show", яке покаже Новий канал, зізнався, що кожного разу неабияк хвилюється перед походом до зубного лікаря.

Читайте такожГлавная актриса сериала "Полкан" Юлия Буйновская появится в новом амплуа
9 лютого відзначають День стоматолога. На жаль, не стереотип і не вигадка, що багато людей бояться представників цієї важливої професії. Чи то маніпуляцій, які вони роблять. Наприклад, учасник "Improv Live Show" Валентин Міхієнко.

Я з дитинства боюся стоматологів. Чомусь завжди було боляче, – згадує імпровізатор. – Пам’ятаю, казали: «Припини, ми тобі вже вкололи багато обезболюючого. Більше не можна, і так має бути добре». Але від цього легше мені не ставало. Коли я виріс, прийшов у стоматологію, пояснив свою ситуацію, мені вкололи більше анестезії, і жодного разу за весь процес роботи стоматолога не заболіло. Можливо, в мене якась толерантність до анестезії. Тобто мені потрібно більше її колоти, щоб я не відчував болю. Це такі мої здогадки. Та хай там як, а від часів дитинства і юності страх стоматологів повністю не зник. Наче розумію, що все буде спокійно, але все одно трохи побоююся, тож мушу інколи заспокоювати себе.

Не пропустіть яскраву весняну прем’єру Improv Live Show з ведучим Олександром Педаном та імпровізаторами Валентином Міхієнком, Ромою Міщеряковим та Володимиром Шумком на Новому каналі!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK