Назар Задніпровський зізнався, що він не дуже хороший батько

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Назар Задніпровський зізнався, що він не дуже хороший батько
Актор Назар Задніпровський
пресс-служба канала 2+2

Ексклюзивно у програмі «Віпи і Топи» на каналі 2+2 український актор та народний артист України Назар Задніпровський розповів про стосунки з дружиною та батьківство.

Читайте такожАнастасия Приходько призналась, что нашла идеального мужчину
Народившись в акторській родині, Назар Задніпровський не планував пов'язувати своє майбутнє зі сценою. У юнацтві він мріяв бути кухарем, але його батько, відомий актор театру та кіно Олександр Задніпровський, не дозволяв сину і думати про іншу професію та змусив вступити до театрального вузу.

Батько сказав, якщо не вступлю в театральний, він мене туди ногами зажене, – згадує актор. – Весь перший курс навчання я бачив талановитих студентів, набагато талановитіших за мене і думав: що я тут роблю? В мені тече акторська кров, а мені ставлять трійки з акторської майстерності і за сценічну мову.

Назар Заднепровский / facebook.com/zadniprovskiy.n

Назар Задніпровський розповів, що лише наприкінці другого курсу він зіграв роль, в якій зміг проявити свій талант.

Я зіграв Петруччо і отримав щиру похвалу від свого керівника. Він тоді сказав, що щасливий мати такого учня. З того часу батько почав дивитися на мене, як колега на колегу, – згадує Назар Задніпровський.

Читайте такожТарас Цымбалюк рассказал о разводе с женой
Після закінчення театрального інституту ім. Карпенка-Карого, Назар починає працювати у театрі ім. І. Франка. Саме там, у стінах рідного театру, Назар і познайомився з майбутньою дружиною.

Моя дружина виявилася єдиною, хто приходив до мене, коли я потрапив до лікарні з цукровим діабетом. Вона дбала про мене, приносила супчики та котлетки, – ділиться актор. – Тоді я чітко та остаточно для себе все вирішив. Вона стала для мене тою, з ким я хотів прожити усе життя.

Назар Заднепровский в театре И. Франка / facebook.com/zadniprovskiy.n

Назар Задніпровський також розповів, що завдяки дружині він зміг пережити один з найскладніших періодів у його житті – смерть бабусі, легендарної акторки Юлії Ткаченко.

Моя бабуся була моєю другою мамою. Вона була моєю совістю, честю, порядністю. Усе краще в мені – від неї. Якби не моя дружина та дитина, мене, напевно, вже не було, – відверто розповідає актор.

Саме дружина витягнула Назара із прірви та підштовхнула спробувати себе у розважальній програмі «Велика різниця».

Там я вперше нарешті задовільнив своє акторське его. Я спробував на собі десятки образів, зіграв безліч ролей.

Популярний актор зізнався, що не встигає приділяти достатньо часу своїй сім’ї.

Я не дуже хороший батько і мало спілкуюся з дітьми. Мало часу проводжу з ними. Приїжджаю о 10 годині вечора, а о шостій вже їду на зйомки. І з дружиною у нас не все ідеально. Бувають побутові сварки, можемо не розмовляти день-два. Але для таких випадків у нас є коронна фраза: «я все рівно тебе люблю». Щоправда, першим її говорить той, хто більше завинив. Коли у тебе є надійна дружина та сім’я – світ змінюється, – ділиться Назар Задніпровський.

Напомним,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK