Макс Чмерковський розповів про власний штаб гуманітарної допомоги Україні

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Макс Чмерковський розповів про власний штаб гуманітарної допомоги Україні
Хореограф Макс Чмерковський
instagram.com/maksimc

Улюблене шоу мільйонів українців «Сніданок. Онлайн» продовжує підтримувати українців у такий складний для нашої країни час.

Читайте такожПісня Kalush Orchestra "Стефанія" б'є рекорди у YouTube
Днями ексклюзивно до ефіру «Сніданок.Онлайн» доєднався всесвітньо відомий хореограф та суддя проєкту «Танці з зірками» Макс Чмерковський. Перші дні війни застали Макса в Києві. Він довго вагався, чи треба покидати Україну, проте вирішив відправитись потягом до Польщі, а звідти – до США, де наразі живе його родина. 

Хореограф активно працював на інформаційному фронті, дав багато інтерв’ю міжнародним ЗМІ, та залишатися осторонь Чмерковський не зміг і, побачившись з родиною, відправився нараз до Польщі, де займається волонтерством. Фонд, який організувала сім’я Макса, називається «Баранова 27» - саме за цією адресою родина танцюриста  жила в Одесі до еміграції.

У Польщі я займаюсь саме логістикою, щоб все, що ми збираємо в Америці, доставлялось куди потрібно… У США щоденно приходить приблизно 90 людей волонтерів, яких ми не знаємо, вони просто приходять і допомагають. За 4 тижні наша організація «Баранова 27» зібрала близько 70 тонн гуманітарної допомоги. Багато чого вже прибуло до Львова. Ми хочемо налаштувати, щоб ця допомога надійшла у Київ, Харків, Миколаїв, - поділився Чмерковський.

Хореограф Макс Чмерковський / instagram.com/maksimc

Читайте такожРевізори на порозі: учасниця шоу працевлаштовує біженців
За його словами, увесь цивілізований світ розуміє, що відбувається в Україні. Він особисто це порівнює з ситуацією у школі, коли великий хлопець б’є маленького, а інші стоять у коридорі і думають, що робити. Макс вважає: у такому випадку треба заступитися, що і має зробити суспільство. Наразі хореограф активно спілкується з іншими колегами, які боронять Україну від ворога та підтримує їх.

Я дуже переживаю за Данієля Салема, він також одесит, переживаю і за Дмитра Дікусара, і за Антона Нестерко та за усіх хлопців, з якими я познайомився зовсім в іншому світі, танцювальному. Сьогодні вони відправляють фото з автоматами, виглядають зовсім інакше, я їх звик бачити з посмішками і у настрої «ча-ча-ча, - розповів танцюрист.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK