Леся Нікітюк – про новий сезон «LeМаршрутки»: Я хочу зняти всю Україну. Всю! Це дуже важливо.

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Леся Нікітюк – про новий сезон «LeМаршрутки»: Я хочу зняти всю Україну. Всю! Це дуже важливо.
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Телеведуча Леся Нікітюк з командою тревел-проєкту «LeМаршрутка» розпочала подорож з Харкова. Далі планують відвідати Миколаїв і Херсон.

Читайте такожДаша Астафʼєва розповіла, як зустріла кохання під час війни
У грудні 2022 року українці побачили вісім серій тревел-проєкту Лесі Нікітюк «LeМаршрутка», який показував Новий канал. Своїм жовтим автобусом телеведуча разом із водієм Богданом Богдановичем проїхали різними куточками України та познайомилися з героями нашого часу з різних сфер.

Третій сезон «LeМаршрутки» переглянули мільйони людей. Повірте, мені як людині, яка працює на телебаченні та створює проєкти, завжди хочеться високих рейтингів. Але не такою ціною – горя і біди, які нам довелось знімати, – ексклюзивно зізнається Леся Нікітюк. – Бути на деокупованих територіях, спілкуватися там з нашими людьми – це дуже страшно. Страшно, що українцям стільки всього довелося пережити й доводиться переживати до сьогодні.

Леся Нікітюк у Харкові / Пресслужба Нового каналу

Минулий сезон проєкту Леся Іванівна називає таким собі «воєнним щоденником». І, виявляється, у нього є продовження!

Я вважаю, що це саме той контент, який будуть переглядати десятиріччями. Тож ми не зупиняємося – вже вирушили з командою на зйомки нового сезону, – заявила Леся Нікітюк. – Я хочу зняти всю Україну. Всю! Це дуже важливо. А вся Україна вісьмома випусками не закінчується... Тому зараз ми поїхали в Харків, Миколаїв і Херсон. Вірю, що згодом буде ще й Крим!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK