Лілія Ребрик у яскравій вишиванці привітала українців із Днем Прапора

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Лілія Ребрик у яскравій вишиванці привітала українців із Днем Прапора
Ведуча Лілія Ребрик
instagram.com/liliia.rebrik

Ведуча проєктів «Ранок Вдома» і «Дочекаюся» на телеканалі «Дім» Лілія Ребрик розповіла, що для українців сьогодні національний символ, і подякувала захисникам за свободу.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь застерігає від афери з купівлею цуценят
Ведуча Лілія Ребрик поділилася святковою світлиною, на якій акторка позує на фоні української символіки у красивій білій сукні, вишитій рожевими квітами, і з зеленим намистом. Під фото зірка каналу «Дім» написала, з чим сьогодні у неї асоціюється синьо-жовтий прапор. 

День найрідніших кольорів! Символу гордості, боротьби і безумовної любові до країни! Його беруть в окопи як талісман. З ним йдуть у бій. З ним проводжають в останню путь… Прапор – єдине, що схопив із собою, коли виїжджав із окупації. У нього загортаються, ніби в броню. Він оберігає, зігріває, він – символ, знак, маяк рідного дому на чужині, – написала Лілія Ребрик у своєму Instagram.

Ведуча Лілія Ребрик / instagram.com/liliia.rebrik

Читайте такожЗйомки, улюблений кіт і відпочинок з мамою: зірки серіалів Нового каналу розповіли про улюблені фото
Також Лілія Ребрик привітала підписників із національним святом і звернулася до захисників.

Нехай над кожним клаптиком нашої землі майорить наш прапор! Дякуємо кожному, завдяки кому це стає можливим! – зауважила акторка.

Прихильники акторки одразу відреагували на пост, підтримавши Лілію Ребрик теплими словами та привітаннями: Боже, яка красунечка!!!!, Зі святом, Ви чарівна, Горді та нескорені! Ніколи не згасне любов українців до рідної землі! І нікому не забрати в нас права на щасливе майбутнє у вільній країні! Слава Україні!, Ліліє, ви – любов. Вірю, що зовсім скоро всі українці вдягнуть найкрасивіші вишиванки і вийдуть на площі своїх міст зустрічати перемогу! Зі святом.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK