POSITIFF розповів про свої романтичні вчинки

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

POSITIFF розповів про свої романтичні вчинки
Співак POSITIFF
Пресслужба Нового каналу

За лаштунками Improv Live Show артист POSITIFF поділився особистими історіями.

Читайте такожMichelle Andrade розповіла про боротьбу з осінньою хандрою
У кожного є теплі спогади про перші стосунки та поцілунки. Інколи ці історії бувають кумедними. Бо все ж колись відбувається вперше. Про перші побачення за лаштунками Improv Live Show, яке щосереди о 20:00 показує Новий канал, розповів співак POSITIFF.

Я дуже рано почав кар’єру, тому мені завжди було складно відрізнити щире побачення від фанатського, – каже він. – Точно пам’ятаю своє перше кльове побачення. Мені 12 років, а дівчина старша за мене на один клас. Нічого особливого, але дуже класно! Прогулянка, лавочка, чай, перший поцілунок, який виявився невдалим (сміється). Але це запам’яталося назавжди. Після я ще зізнавався їй у почуттях! Поряд із її домом було будівництво, обгороджене великим парканом. І от на ньому я намалював графіті: «I love you, Женя». І найцікавіше, що ми з нею зустрічалися рік, а за два дні після того, як розійшлися, будівельники замалювали те графіті.

Співак POSITIFF / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДмитро Карпачов розповів, чи ефективно ставити дитину «в куток»
POSITIFF каже, що в його житті не було багато побачень. Але всі вони креативні!

Я завжди робив незвичні подарунки, – говорить артист. – Наприклад, у мене була однокласниця, дуже схожа на співачку Авріл Лавін. І перший наш поцілунок відбувся, коли я дав їй навушник з піснею цієї виконавиці. Ми слухали трек на MP3-плеєрі, цілувались, а я уявляв собі, що це та артистка (сміється). А ще пам’ятаю, що їй подобалася жувальна гумка зі смаком чорниці. І от якось перед побаченням я зірвав квіти десь на клумбі, прив’язав туди жуйку й подарував.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK