Богдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Богдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час
Ведучий Богдан Шелудяк
Пресслужба Нового каналу

Що дарує позитивні емоції ведучим Нового каналу?

Читайте такожДаша Петрожицька розповіла про пропозицію від коханого
Щодня українці дізнаються чимало невтішних новин і відчувають неабияке напруження. Та попри це треба знаходити в собі сили продовжувати жити і хоча б інколи усміхатися. Психологи радять час від часу відволікатися від війни та перезавантажуватись. У кожного свої способи відчути тепло всередині та причини щиро усміхнутися. 

Ведучі проєктів Нового каналу розповіли, що їм зараз дарує позитивні емоції.

Богдан Шелудяк, ведучий шоу «Хто зверху?»

Зараз сміх у мене викликають друзі, відео з соцмереж, а інколи власні ідеї. Коли щось придумуєш, то воно має насамперед викликати в тебе емоцію, правда ж? Та якщо говорити про глобальні приємні емоції, то одним із недавніх таких моментів була, напевно, поїздка в «Охматдит». Ми з моїми друзями-байкерами зібрались разом, купили подарунки й відвідали діток у лікарні. Там спілкувалися, катали їх. Спершу діти хвилювалися, боялися підходити. Та коли перший, другий, третій спробував, вже всіх інших було не відтягнути. Я не знаю, скільки накатав кілометрів по подвір’ю «Охматдита». Але перевозив усіх, і не лише дітей, а й мам (сміється). Бо мало того, що всім було цікаво спробувати покататися на байку, ще й більшість мене впізнали й хотіли поспілкуватися. Були класні, щирі емоції!

Олена-Крістіна Лебідь, ведуча проєкту «Аферисти в сітях»

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь викрила шахрайську схему, в якій заробляють на внутрішньо переселених особах
Щиру усмішку і шквал тепла зсередини в мене зараз викликають обіймашки з близькими людьми. Раніше цього було дуже мало. А ще ми ніби не приділяли цьому особливої уваги. Зараз я не можу передати словами емоції, коли обіймаю маму... (усміхається). В той момент щиро усвідомлюєш, що немає нічого ціннішого. Хоч що б відбувалося, ти можеш прийти до рідних людей і відчути захист, який дають лише вони. Я знаю, скільки українців зараз, на жаль, втратили цю можливість. На щастя, я її маю. Тому й ставлюся до цього з величезним трепетом. Вважаю, що цей позитив і тепло зараз дуже потрібні! Бо знаєте, як кажуть: коли ми усміхаємося внутрішньо, то не здаємося.

Ведуча Олена-Крістіна Лебідь / Пресслужба Нового каналу

Алекс Якутов, ведучий реаліті «На ножах»

Зараз у мене викликають усмішку діти, вдягнуті у вишиванки чи вбрання патріотичних кольорів. Вони милують око! Мені дуже приємно бачити, як батьки намагаються підібрати такі стильні українські речі своїм малюкам. А ще хочеться усміхатися завдяки тваринам. Я обожнюю собак, бо вони точно можуть підняти настрій.

Ведучий Алекс Якутов / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK