Даніель Салем здивував цікавим фактом про себе

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даніель Салем здивував цікавим фактом про себе
Актор Даніель Салем
Пресслужба Нового каналу

В ефірі проекту «Хто зверху?» актор, ведучий та, від початку повномасштабної війни, військовослужбовець Даніель Салем розповів цікавий факт про себе.

Читайте такожСергій Середа розповів, на чому тримаються їхні стосунки із MamaRika
Ось вже 12 сезонів поспіль у розважальному шоу «Хто зверху?» на Новому каналі українські знаменитості вирішують, хто ж зверху – чоловіки чи жінки. Для мільйонів глядачів це улюблений проєкт. Вони грають разом із зірками та ведучими Лесею Нікітюк і Богданом Шелудяком та дізнаються багато цікавого про кумирів. Для цього навіть є окремий раунд – «Правда чи брехня»! Зірки розповідають особисті факти чи історії, а суперник відгадує – вигадка це чи реальність.

У черговому випуску «Хто зверху?» неабияк здивував український актор, телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем.

Якось я не мився й не чистив зуби понад півтора місяця, – розповідає Даніель. – Це мій ритуал. І всі військові, з якими я працював, знають про це. Не миюся на бойових завданнях, аби не змивати удачу. Я до цього так ставлюся. Знаєте, як спортсмени, буває, не перуть свої пов’язки чи бандани.

Актор Даніель Салем / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожБогдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час
Салем каже, що на передовій схожі забобони є не лише в нього.

Мій командир взагалі не чіпає бороду. Не стриже, ніяк не підправляє. Каже, мовляв, якщо він щось зробить із нею, то з кимось з нас щось може трапитися. Він вірить у це, а я вірю в своє, – каже чоловік. – Називайте це як хочете. Можливо, хтось скаже, що це слабкість… Байдуже. Якщо це потрібно, аби бути зібраним і спокійним, то чому б ні.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK