Олександр Рудинський розповів про захоплення романом Джека Лондона

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Олександр Рудинський розповів про захоплення романом Джека Лондона
Актор Олександр Рудинський
Пресслужба Нового каналу

Зірка серіалів «Звʼязок» і «Голова» Олександр Рудинський про улюблену книгу.

Читайте такожТелевізійний сезон весна-2024 на Новому каналі: дати прем'єр шоу та серіалу
Письменники довіряють мудрість, знання і досвід саме книгам. І завдяки їм читачі відкривають світ, отримують мотивацію, натхнення, можуть зазирнути в минуле або ж уявити майбутнє. До Всесвітнього дня письменника, який традиційно відзначають 3 березня, актор серіалів «Звʼязок» і «Голова» (Новий канал) Олександр Рудинський розповів про улюблений роман.

Книга, яку я обожнюю перечитувати, – це «Мартін Іден» Джека Лондона. У студентські роки вона надихнула мене на самовдосконалення. Я навіть кинув собі виклик і захотів пожити в режимі Мартіна Ідена певний час: спати по чотири години на добу, щоб приділяти більше часу саморозвитку, – ділиться Саша Рудинський. – Роман настільки вплинув на мене, що після прочитання я таки влаштував цей челендж.

Актор Олександр Рудинський / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЮрій Ткач розповів, які лайфхаки допомогли йому схуднути
«Мартін Іден» вважається одним із найкращих творів світової літератури. Після його публікації почалися дискусії щодо автобіографічності роману Джека Лондона. Адже між автором і головним героєм є багато схожостей: як і Лондон, Іден працював моряком, після чого вирішив стати письменником, а ще вступив до Соціалістичної партії Америки. Однак сила твору не лише в цьому. «Мартін Іден» спонукає до роздумів про життєві цінності, долю та місце людини в світі.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK