Леся Нікітюк «вийшла заміж» за коміка Володимира Черняка

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Леся Нікітюк «вийшла заміж» за коміка Володимира Черняка
Ведуча Леся Нікітюк
Пресслужба Нового каналу

Ведуча Леся Нікітюк зняла новий Insta-серіал, в якому приміряла образ Мардж – одного з головних персонажів анімаційного серіалу. І «вийшла заміж» за коміка Володимира Черняка.

Читайте такожЗлата Огнєвіч поділилася лайфхаком, як швидко зібрати валізу й нічого не забути
В Instagram Лесі Нікітюк справжній бум! Зірка Нового каналу випустила новий кумедний Insta-серіал, цього разу – про Сімпсонів. Її підписники розривають соцмережу захопливими коментарями, а першу серію «Симпсонюків» за дві години подивилися понад 22 тисячі користувачів. 

Ведуча шоу «єПитання», суддя проєкту «Розсміши коміка по-новому» ексклюзивно поділилася з Новим каналом історією створення Insta-серіалу.

«Симпсонюки», які стартували сьогодні в моєму Instagram, – це кавер на легендарний та всім відомий мультфільм «Сімпсони». Дуже рада, що в цьому серіалі зі мною знімається актор, волонтер і просто класна людина з великим серцем Володимир Черняк. Він грає Гомера. Усіх персонажів, що будуть зʼявлятися в Insta-серіалі, ми поки що тримаємо в секреті. Та я думаю, як і в українській родині, в яку ми інтегрували славнозвісних Сімпсонів, будуть і кум, і кума, і зять, брат, сват, сусіди. Тому чекайте нові серії – і побачите! – розповідає Леся Нікітюк. – Цей та попередні Insta-серіали, як «Барбі й пупс», «Роксолеся. Величне століття» написав сценарист Михайло Мартинюк. Він шедевральний! Коли я приходжу до нього й кажу: «Є такий образ. Можемо зробити класну пародію!», ми сідаємо й одразу починаємо писати.

Леся Нікітюк та Володимир Черняк / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожНастя Оруджова розповіла про розіграш від тата
Момент зародження креативних ідей ще більше надихає ведучу Нового каналу.

Ми знімали «Симпсонюків» з метою підняти настрій українцям, допомогти кожному переключитися хоча б на хвилинку-дві від складної буденності, трошечки усміхнутися. І після прочитання коментарів під відео можу сказати, що це діє (усміхається). Я працюю, аби покращити українцям настрій, підняти рівень гормону радості, щастя. І буду займатися цим надалі. Чесно кажучи, сама рятую себе створенням чогось нового, відганяю таким чином депресивні думки. Так і живу, – каже Леся Нікітюк. – У цей непростий час разом із командою займаємося не лише створенням Insta-серіалів, а й телевізійних проєктів на Новому каналі. І це свідчить про те, що ми віримо в якнайшвидшу перемогу, не здаємося, виконуємо свою роботу в рідній країні й намагаємося зробити так, щоб кожен глядач хоча б на секундочку зарядився гарним настроєм. Бажаю всім класного перегляду! І в жодному разі не хочу, щоб на обличчях українців були сльози. Лише усмішки.

Леся Нікітюк та Володимир Черняк / Пресслужба Нового каналу

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK