Компанія «Київхліб» виступила одним з партнерів «Квіткового балу» в КМДА

Компанія «Київхліб» виступила одним з партнерів «Квіткового балу» в КМДА

Сьогодні, 16 липня, відзначається День бухгалтера. Проте ще напередодні свята були розпочати офіційні заходи з нагородження бухгалтерів та аудиторів на державному рівні.

Читайте такожКуда пойти в Днепре в июле 2019 (афиша)
Компанія «Київхліб» також вирішила привітати всіх бухгалтерів з їх професійним святом, саме тому вона стала партнером "Квіткового балу", приуроченого до Дня бухгалтера, який відбувся ввечері 15 червня у КМДА.

На святі лунали привітання та слова подяки від Уряду та президента України. Нагороди та подарунки за свою працю у сфері бухгалтерії та аудиту отримали такі компанії: «Таскомбанк», «Укртелеком», «Альфа-банк», Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», «Державна іпотечна установа», «Миронівський хлібопродукт», «Універ-капітал», «Арт-капітал», «Конкорд-капітал», «Антонов», «Отп-капітал», «Київський картонно-паперовий комбінат», «Житомирський маслозавод», «Крюківський вагонобудівний завод», «Полтавська газонафтова компанія», «Снєжка-Україна», Державне підприємство «Східний гірничо-збагачувальний комбінат». Всі вони отримали подарунки від партнера конкурсу компанії «Київхліб».

Всі присутні насолоджувалися святковою атмосферою балу, смаколиками компанії «Київхліб» та чудовою музикою.

У Колонній залі КМДА стильні та енергійні хлопці сучасних гуртів «THE ATTENTION TRIO» та «THE CAVALIERS BAND» приємно вражали живою музикою. А гості проекту "Танці з зірками", лауреати конкурсів та учасники міжнародних змагань та фестивалів подарували глядачам незабутні відчуття від пристрасного танцю.

Атмосфера заходу надихала на відпочинок. Всі мали змогу насолодитися спілкуванням з однодумцями, колегами, обговорити плани на майбутнє та подальшу співпрацю.

Підготувала Лія Метревелі.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK