Незламна Люся Кава презентує нову пісню «НАРОДНА»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Незламна Люся Кава презентує нову пісню «НАРОДНА»
Незламна Люся Кава презентує нову пісню «НАРОДНА»
Пресслужба

«НАРОДНА» – пісня ПЕРЕМОГИ, яку до Дня Збройних сил України презентує співачка Люся Кава! Адже зараз усім українцям дуже потрібна підтримка і незгасна віра.

Читайте такожРідні вулиці та улюблений ведмедик у кліпі на першу авторську пісню співачки RITUSYA
Авторська пісня співачки написана про наш народ, тому і має назву – «НАРОДНА». Вона про нас усіх, про кожного з нас!  

Ми живемо в історичний час, про який будуть писати у книгах. Щодня ми виборюємо нашу свободу та будуємо нове майбутнє для усіх нас. Сльози на очах та гордість переповнюють мене. Я вірю, наша Перемога вже близько. Я пишаюся нашими захисниками і захисницями, які боронять нашу Україну. Моя безмежна вдячність кожному, – розповіла Люся Кава.

Люся Кава у кліпі постає в образі птаха сокола, який з давніх часів є символом відваги та хоробрості, символом свободи. Саме з нього починалась історія нашого тризубу, який є символом волі й незалежності українського народу, символом нації й держави, символом нашої визвольної боротьби.

Велика подяка усім військовим, які прийняли участь у зйомках кліпу. Це не актори, а українці різних професій, які з 24 лютого, коли розпочалась повномасштабна війна, пішли до лав ЗСУ захищати нашу землю та наш народ. Для мене велика честь стояти поряд з героями, які приєднались до творчого фронту, – поділилась артистка.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK