JULIK презентував пісню «Не втікай», яка вже завірусилася у TikTok

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

JULIK презентував пісню «Не втікай», яка вже завірусилася у TikTok
Співак JULIK
Пресслужба

В останній літній місяць співак JULIK презентував пісню «Не втікай», яка вже сподобалась тисячам українців, які чули її на благодійних концертах.

Читайте також«Без обмежень» та ZLATA OGNEVICH представили кліп на пісню «Народжені вільними»
«Не тікай» – літній сингл Юліка, який має на меті вкотре нагадати усім, що важливо цінувати одне одного.

Мені важливо, щоб кожен, хто почує цей трек, включив максимально свою пам’ять та згадав про ті круті моменти, які він або вона прожили раніше. Хочеться, аби пари, сім’ї ніколи не розлучались, а навпаки – мали нове дихання і жили у щасті та мирі весь час. Ця пісня підійде для яскравих спогадів і дасть сигнал новим крутим відносинам, – коментує Юлік.

Написав пісню Юлік у співпраці з аранжувальником та автором пісень Богданом Нестором, який відомий співпрацями із Олею Цибульською, Джамалою, Дзідзьо та іншими.

Ми вже на фінішній прямій до Перемоги нашої країни. Тішусь, коли хлопці з передової надсилають свої відео під мої пісні. Пісенний фронт в дії, кожен працює задля Перемоги. І такі пісні веселого характеру також потрібні, аби хоча б на три хвилини змінити картинку у голові, – додає співак.

Окрім того, раніше артист запустив звук пісні у ТікТок, який стрімголов почали підтримувати та поширювати шанувальники Юліка. Також чимало військових підтримали новий сингл артиста.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK