Хайп року: легендарний трек «Мертві бджоли» зазвучав у новому аранжуванні

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Хайп року: легендарний трек «Мертві бджоли» зазвучав у новому аранжуванні

Нове дихання, легка та світла композиція з упевненістю припаде до душі кожного. Julik та Павло Зібров презентували спільний творчий доробок – трек «Мертві бджоли» у новому аранжуванні.

Читайте такожГурт KAZKA презентував довгоочікуваний кліп на найпопулярнішу пісню літа

Такий тандем зародився неспроста, адже творчість та музика, яку робить метр української музики, відома нам усім. Зараз у епоху музичних колаборацій та дуетів, українців потрібно дивувати та давати якісний саунд, який надихає та водночас звеселяє.

До слова, ініціатива створення музичного тандему належить Юліку, який на початку серпня зконтактувався з артистом та домовився про співпрацю.

«Ми з командою зконтакутувались і домовились про зустріч. Обговоривши певні нюанси та обравши пісню, очікували на вокальну партію. Вона прийшла одразу на наступний день після зустічі. Ось на цьому моменті я переконався, наскільки професійним є Павло Зібров! Вокальна партія була записана із першого дублю. Я не знаю, чи хтось із артистів, особливо молодих, зможе записати вокал із першого дублю», – поділився враженнями Julik від знайомства із Павлом Зібровим.

___julik

Нове дихання пісні «Мертві бджоли» зазвучало у стилі «caribbean house», який з перших акордів змушує піднятись з дивану та почати активно рухатись.

Читайте такожВиталий Козловский показал безграничную любовь: премьера клипа на песню «Літай»

«Приємно та водночас цікаво, я б назвав це викликом самим перед собою. Співпраця з Павлом Миколайовичем та його професійність приємно дивують. Щиро радий, що Павло Зібров не боїться змінюватись та усучаснюватись!» – додав Julik.

Окрім треку, творчий тандем презентував і лірик-відео, у якому яскраво візуалізується музична колаборація тандему!

«Це дуже чудово, що я познайомився з Юліком та його командою! Хлопці дуже професійно підійшли до питання нашої співпраці. Бо надати друге дихання легендарній пісні – це дуже непроста задача, але вони впоралися з нею на найвищому рівні! Як на мене – вийшло просто бомбезно!» – зазначив Павло Зібров.

Напомним, ранее мы писали, что реакция сына Ирины Федишин на выступление мамы взорвала Сеть.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK