SANSA презентує літню танцювальну пісню про мрії

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

SANSA презентує літню танцювальну пісню про мрії
SANSA презентує літню танцювальну пісню про мрії
Пресслужба

Співачка SANSA презентує нову роботу – сингл «Там там там».

Читайте такожАнтитіла презентують нову роботу «Поламані»
Це танцювальний поп-трек, сповнений глибоких почуттів та романтичних мрій. Він відрізняється динамічними ритмами, танцювальними бітами та ретро-нотками 90-х та нульових. Це ніжна, але водночас пристрасна пісня, яка розповідає про силу кохання та мрій, які можуть змінити життя. Голос SANSA має теплий виразний тембр, що ще раз підкреслюють емоційність та душевність пісні. 

Я вклала в цю пісню історію про мрію та загадкову далечінь «там там там».  Цими простими рядками через музику я передаю те, що важко висловити словами, – ділиться SANSA.

Візуалізація треку  «Там там там» наповнена поетичними образами та легкістю. Монохромність чорно-білих кольорів, світлові прийоми та виразні елементи танцю створюють атмосферу загадковості та мрійливості. 

В це відео я закладаю меседж, що ми самі розфарбовуємо своє життя кольоровими фарбами. Коли дуже важко і немає сил піднятися – ми завжди шукаємо вихід, світло в краще. Місце, де я відчуваю себе наповненою життям і енергією, де я абсолютно щаслива – це сцена і глядач, який, як і я, вірить, що буде світло!, – розповідає співачка.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK