Diana Glebova презентує новий сингл «Про нас»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Diana Glebova презентує новий сингл «Про нас»
Diana Glebova презентує новий сингл «Про нас»
пресс-служба

Українська співачка Diana Glebova представляє свій новий, вже третій сингл – «Про нас», який торкається теми ностальгії та надії на відновлення втраченого кохання.

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла про переваги та недоліки гастролей Україною
Після сміливого дебюту з треком «Ризикнути» і ніжної романтичної композиції «МРІЇ», нова пісня є емоційною історією, сповненою сили та віри у стосунки.

Як розповідає сама Діана:

«Пісня «Про нас» народилася в студії. Ми награли кілька акордів на синтезаторі й почали шукати ідеальний біт. Поки акорди повторювалися в лупі, а Максим Ячмінь експериментував з ритмічними малюнками, я почала розмірковувати над текстом. Десь за 15 хвилин мені прийшов увесь приспів. Так і з'явилася ця композиція. Куплети й бридж я завершувала вже вдома. Ця пісня виражає ностальгію та надію на відновлення втраченого кохання. Попри розлуку, живе віра, що разом можна здолати всі труднощі й знову знайти світло в стосунках».

Ця композиція занурює слухачів у глибокі почуття та переживання, відображаючи складнощі й радощі стосунків. «Про нас» – це своєрідне музичне нагадування, що навіть через розлуку можна знайти шлях одне до одного та здолати всі труднощі разом.

Сингл «Про нас» доступний на всіх стрімінгових платформах, а нове lyric video в YouTube.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK