2023 рік – якої тварини

Алла Лисак

Алла Лисак

Lifestyle-редактор

Усі статті автора...

2023 рік – якої тварини
Яка тварина є символом 2023 року
freepik.com

За кілька місяців українці зустрічатимуть Новий рік. Символ нового року за східним календарем підкаже, яким він буде.

Яка тварина символізує 2023 рік

2023 рік пройде під символом Чорного Водяного Кролика, або Кота. В даному випадку дуальність виникла через те, що у Китаї та на південному сході Азії астрологи користувалися різними календарями, що мали суттєві розбіжності. Тож у Китаї символом року визначили Кролика, а у В'єтнамі – Кота.

Основним для нас залишається саме китайський календар.

Читайте такожAlina Tim випустила трек про трагічну історію кохання
Кролик на Сході символізує довге життя, жвавий характер і велику кількість подій. Астрологи попереджають, що у рік Кролика ймовірні  непередбачувані події, не застрахована Україна і від різких поворотів долі. Можливо, вам буде важко підлаштуватися під швидкий ритм року, адже Кролик ще й буде водяним, тобто стихія також провокуватиме мінливість. Сподіватися на успіх необхідно людям, які завжди докладали багато зусиль для реалізації своїх мрій. Нічого не робити і просто реагувати на події навколишнього світу – це не гарний варіант для 2023 року. Ініціативність, сміливість, готовність брати долю у свої руки  – ось що вам знадобиться.

Незважаючи на прогнози астрологів щодо вдачі Кролика, рік все ж буде більш спокійним і стабільним, якщо порівнювати його з Тигром. Кролики мають лагідний норов, то ж у нас, українців, буде можливість заспокоїтися і прийти до гармонії в собі.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK