Влад Волошин: Хвилювання зникає з досвідом

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Влад Волошин: Хвилювання зникає з досвідом

В эксклюзивном интервью один из ведущих утреннего шоу «НАШ ранок» на канале НАШ Влад Волошин рассказал о том, как провоит свободное время с семьей, какой подарок на день рождения получила его дочь и что было самым сложным на начале телевизионной карьеры.

Влад, были ли задачи, которые вы ставили себе на 2018 год и успешно пришли к цели?

Читайте такожЗвезда сериала «Самый лучший муж» Алексей Яровенко: Я испытал большой стресс

З сім'єю планували переїхати у нове помешкання з великою дитячою кімнатою і, нарешті, у 2018 ця мрія здійснилась! Тепер у нас своя фортеця, ще більша!

Говорят, что 2019 год станет годом прорыва в области научных разработок. Каких изобретений нам сегодня не хватает? Каких открытий ждете в новом году?

Про польоти на Марс говорити ще рано! А от електрокари з великим пробігом, хоча б на 2000 км, було б чудово. І з виробництвом таких авто в Україні!

Можете вспомнить, что было самым сложным в начале телевизионной карьеры?

Побороти страх того, що на тебе дивляться мільйони людей. Не лише дивляться, але й вірять тобі, а ти не хочеш їх підвести!

45717173_796225447395738_3867414135652906530_n

Вы всегда мечтали быть журналистом, телеведущим и радиоведущим, или проскакивали временами какие-то другие желания?

Читайте такожДарья Легейда рассказала о книгах, которые оставили впечатление надолго

Якщо ви маєте на увазі, чи хотів я стати космонавтом чи пожежником, то ні. Телевізор мене з самого дитинства затягнув. Як при цьому я примудрився поступити в Тернопільську Академію народного господарства на спеціальність «Фінанси» досі не розумію. Але потроху через КВК й радіо дістався і до ТБ.

Какая ваша самая любимая часть в работе на телевидении?

Мені подобається все, що пов'язано з ТБ. Найбільше задоволення отримую, коли завершую програму і особисто від себе можу щось доброго побажати. Навіть якщо у одного глядача щось хороше станеться, вже не даремно працював.

46794185_2161083630619389_3161628030552862141_n

Успокаиваете ли вы себя перед эфирами, если да, то как? А может быть наоборот, расслабляетесь, когда начинается эфир…

Точно можу сказати, що хвилювання зникає з досвідом. Втім, усі ми живі люди, та якщо легенький нерв і проскакує, завжди кажу собі, що для чогось воно мені дається.  Зокрема, щоб мобілізуватись, зібратись до купи.

Главное, по вашему мнению, качество для ведущего.

Розуміння того, що суфлер твій найкращий друг (сміється). А якщо серйозно, він має бути щирим зі своїм глядачем.

У ведущих бывают очень насыщенные съемочные дни и график просто сумасшедший, как жена реагирует?

Читайте такожЮлия Зорий: Мечтаю перекраситься в блондинку

Мені пощастило з дружиною. Вона працює абсолютно в тих же галузях, що і я. Вікторія теж телевізійник. Тому не лише розуміє усю кухню зсередини, але й може допомогти. Інколи може сказати: «Господи, ну май совість, чого знов так довго».

47378285_401082703965350_3506474779249359053_n

В Интернете совсем мало информации о вашей семье. Расскажите о жене, дочке Агнии. Сколько ей лет?

Агуші нещодавно виповнилось 5 років. Вважаю, що дитина - це найкраще, що може трапитись з людиною в її житті. Принаймні, в моєму це точно так. Агнія неймовірно відкрита і дружня дівчинка. Зізнаюсь, не так часто випадає нагода з нею погратись, проте, коли вже є вільний день, то всі ігрові майданчики Києва наші. Дуже люблю її обіймати, і поки в моєму житті більше ніхто так часто не говорить мені слова «Я тебе люблю!»

Читайте такожПутешествуем по Украине с Валерией Микульской: Винница

Маленька захоплюється малюванням та плаванням, обожнює тварин. Віднедавна в неї з'явився новий друг, папуга на ім'я Бублік. Агнія давно випрошувала тваринку, а останні кілька місяців твердо вирішила, що хоче пташку. Ми не могли відмовити. Дружина Вікторія, як я вже казав, з моєї сфери. Навіть познайомились ми на роботі, коли обоє працювали на радіостанції в Тернополі. Зараз Віка, окрім телевізійних активностей, керує одним з lifestyle сайтів.

Как проводите с ними свободное время?

Тут у нас за принципом "як чоловік вирішив, так по-дружининому і бути". Здебільшого Віка знаходить варіанти для спільного відпочинку і походеньок. Навіть деколи ображається, мовляв, а ти, чоловіче, також мав би проявляти ініціативу. Хоча, яка приміром, може бути ініціатива в подорожах, коли в тебе вдома цілий редактор "Орла і Рєшки"? (сміється.) В Києві намагаємось зайняти себе чимось корисним, відвідуємо інтерактивні виставки, планетарій, музеї.

Нещодавно втрьох сходили на документальний фільм про динозаврів. Отримав масу задоволення. А ще люблю зі своїми дівчатами відкривати для себе нові ресторани.

32392842_595440247487346_6044782597827985408_n

Как вы считаете, главное в жизни – это?..

Встигнути зробити якомога більше добрих речей і залишатись людиною.

Ваше пожелание для Украины на 2019 год.

Читайте такожДень студента 2019: как его отмечали украинские звезды

Миру. Це найбажаніша річ. А людям витримки, а також тверезості і чистоти думок в голові. Бо як би не було складно, Україна ще зовсім юна і ще багато чого нам потрібно перетерти, переламати, змінити. Кожному з нас. Тоді й країна буде такою, в якій ми і наші діти будемо хотіти жити!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK