В Києві відбулась прем'єра мультфільму «Комашки 2. Карибські пригоди»

В Києві відбулась прем'єра мультфільму «Комашки 2. Карибські пригоди»
«Комашки 2. Карибські пригоди»
пресс-служба

В столичному кінотеатрі СінемаСіті відбулась прем'єра довгоочікуваної анімаціїї «Комашки 2.Карибські пригоди», яка з'явиться на екранах кінотеатрів вже з 11 квітня.

Це масштабне продовження франшизи, розпочатої у 2014 році першим повнометражним анімаційним фільмом «Комашки. Пригода у Долині Мурах».

Першими мультфільм побачили такі зіркові родини: фронтмен гурту СКАЙ Олег Собчук , телеведуча Соломія  Вітвіцька ,переможниця шоу МастерШеф 6 Асмік Гаспарян, олімпійська чемпіонка Яна Клочкова, телеведуча Оксана Гутцайт, телеведучий Андрій  Джеджула, телеведучий Олег Панюта, співачка Анна Добриднєва, співак KISHE, співачка Алла Медведєва, телеведучий Вячеслав Соломка, телеведуча Ірина Ратушна, акторка Ольга Атанасова, учасник шоу МастерШеф.Професіонали Павло Ключник, фіналіст шоу МастерШеф 8 Сержик Файний, учасник  шоу Топ-модель по Українськи Сергій Стоун та Вікторія Рогальчук, учасники шоу MODEL XL Міла Кузнецова та Вікторія Щелко , телеведучий Едурад Гльоза.

Також на прем'єру завітали відомі мама-блогери :  Яна Осіпова, Олександра Нестеренко,Анна Цикал, Соня Павлова,Ольга Шиленко, Катро Буток,Юлія Горошко, Марина Левицька,Олександра Квітко , Уляна Медуха, Оля Боднарь та інші.

Перші коментарі зірок після перегляду мультфільму:

Телеведуча Оксана Гутцайт: « Неймовірний мультфільм «Комашки 2»! У захваті від нього, причому як мої діти, так само і я. Смішна і зворушлива історія маленьких жучків-павучків.Корисна анімація  як для емоційного сприйняття дитини, так і для обізнаності та вивчення правил життя природи. Рекомендую для перегляду як діткам так і дорослим»

Переможниця шоу МастерШеф 6 Асмік Гаспарян : «Ми з сином Тимуром дивилися першу частину в інтернеті, і були в очікуванні другої частини, яку можна було б подивитись вже на великому екрані . Наші очікування здійснились, Тимурчик дивився весь мультфільм з відкритими очима та поринув  разом з комашками до світу Карибських островів, і мені не було сумно. Мультфільм дуже красивий, емоційний та добрий , з глибоким сенсом. Таких анімацій зараз не вистачає»

Мультфільм «Комашки 2. Карибські пригоди» це другий повнометражний фільм французьких аніматорів, створений в унікальній техніці. Герої мультфільму намальовані за допомогою комп’ютерної 3D-анімації і усі їхні пригоди накладені на кадри реальної природи. Ніхто з героїв не розмовляє, а спілкування відбувається зрозумілою усім мовою емоцій та жестів. Дана робота є продовженням циклу анімації, авторами якої є Хелен Жиро та Томас Сабо. У 2014 році побачив світ перший повнометражний мультфільм «Комахи: У Долині Мурашок», який здобув нагороди на п'ятьох престижних кінофестивалях. А вже з 11 квітня дивіться продовження культової анімації в усіх кінотеатрах України!


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK