Щасливі за сім днів 2 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Щасливі за сім днів 2 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Щасливі за сім днів 2 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Пресслужба каналу СТБ

13 лютого на СТБ вийшов 2 випуск мейковер-шоу Щасливі за сім днів. Проєкт грандіозних перевтілень допоміг 37-річній героїні із Кривого Рогу лише за сім днів кардинально змінити своє життя.

Читайте такожМастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 1 випуску від 20.08.2022
Героїнею 2 випуску Щасливі за сім днів стала 37-річна Наталія. Жінка живе в Кривому Розі і працює санітаркою. Вона розлучена і самостійно виховує двох дітей – 18-річного сина і 11-річну дочку. На проєкті Щасливі за сім днів 2022 жінка поділилася, що до заміжжя була щасливою, їхні стосунки з нареченим були красивими і романтичними, але після весілля все змінилося, і чоловік почав бити її. Наталія жила в постійному страху і не один раз викликала поліцію, але допомоги не отримала. Вона все терпіла, адже йти не було куди. Наразі чоловік сидить у в'язниці за вбивство п'ятьох людей. А Наталія хоче знову знайти кохання, але боїться, адже втратила віру в себе. І, крім того, за сім років вона ніколи не була нас не побаченні.

Щасливі за сім днів 2 випуск / Пресслужба каналу СТБ

Надія Матвєєва вирушила до Кривого Рогу, щоб познайомитися з Наталією. У Києві на зустрічі з експертами героїня розповіла історію свого життя. Вона зізналася, що пережила аб'юз і насильство у шлюбі. Жінка не могла стримати сліз, і в неї почалася сильна панічна атака. Тільки лікар допоміг Наталії прийти до тями. Історія героїні шокувала експертів. Після невеликої перерви на Наталію чекало ще одне складне випробування – знайомство з собою через 10 років. Віддзеркалення злякало її, і вона висловила готовність до змін.

Щасливі за сім днів 2 випуск / Пресслужба каналу СТБ

Читайте також«Будиночок на щастя» допомагає українцям, які втратили житло
Наступний день героїні розпочався з розслаблення у спа-салоні. Вона зізналася, що переживає такий досвід уперше. Потім на неї чекало тренування з тайського боксу з Мариною Боржемською. Завдяки цьому дівчина змогла не лише потренувати свої м'язи, а й стала впевненішою у собі. Далі на Наталію чекала робота з Андрієм Жельветро. Він запросив героїню в кіно та показав фільм… про її дітей. З екрану дочка Ангеліна та син Віктор зізналися, що неодноразово переживали булінг з боку однолітків. 18-річний хлопець єдиними своїми друзями називає віртуальних знайомих. Цим Андрій показав героїні, що діти ростуть замкнутими та нерішучими, наслідуючи її приклад. І зміни в їхній родині мають розпочатися насамперед із Наталії.

Щасливі за сім днів 2 випуск / Пресслужба каналу СТБ

Надія запросила героїню надолужити втрачені за сім років побачення. Жінка мала поспілкуватися з трьома різними чоловіками і зробити свій вибір. Наталія познайомилася з нарцисичним Вадимом, дбайливим Євгеном, а також аб'юзивним та запальним Артуром. І свій вибір жінка зупинила на… Артурі. Стало ясно, що героїня сама обирає чоловіків, схожих на колишнього чоловіка. Але проблема лежала глибше. Наталія поділилася з Надією, що її батько був… педофілом. Чоловік спокушав їх із сестрою, а мати не вірила їм.

Справлятися із психологічною травмою їй допомагала Надія Матвєєва. Жінці належало нарешті виплеснути всі негативні емоції. Вперше за багато років героїня відчула волю.

Коли психологічне перетворення підійшло до кінця, на жінку чекали зовнішні зміни. Наталія відвідала стоматолога, косметолога та вирушила на шопінг. Також жінка дізналася секрети макіяжу та оновила свою зачіску. На фінал перетворення приїхали діти, колеги та подруги Наталії. Жінка змінилася до невпізнання, і в її очах з'явився щасливий блиск!

Щасливі за сім днів 2 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після / Пресслужба каналу СТБ

Усі випуски мейковер-шоу Щасливі за сім днів дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK