МастерШеф. Битва сезонів 1 випуск: хто покинув шоу 20.08.2022

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

МастерШеф. Битва сезонів 1 випуск: хто покинув шоу 20.08.2022
МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 1 випуску від 20.08.2022
Пресслужба каналу СТБ

20 серпня на каналі СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов 1 випуск кулінарного шоу МастерШеф. Битва сезонів. Хто покинув шоу у 1 випуску МастерШеф. Битва сезонів від 20.08.2022 – читайте на сайті TV.UA.

Читайте такожАндрій Бєдняков згадав Україну дитинства та помріяв про Україну майбутнього
Найяскравіші учасники минулих сезонів знову зійшлися на кухні легендарного проєкту «МастерШеф», щоб з'ясувати, хто з них найкращий. У першому випробуванні сезону їм довелося продемонструвати всі здобуті знання! Завдання було начебто дуже просте – жодних обмежень та ускладнень. Кулінари мали приготувати одну страву за дві години. Але цією стравою вони повинні були заявити про себе: чого навчилися, які книги читали, де працювали і якого нового кулінарного рівня досягли.

За рішенням суддів, найгірше із завданням впоралися Руслан і Шева. Тому саме вони наділи чорні фартухи у першому конкурсі проєкту.

МастерШеф. Битва сезонів: хто залишив проєкт у 1 випуску від 20.08.2022 / Пресслужба каналу СТБ

На другому випробуванні учасники зіграли в Колесо фортуни, щоб перевірити, кому удача усміхається, а до кого повернулася спиною. Вони поділилися на пари і по черзі крутили колесо, де кожен сектор відповідав певному продукту: цибуля-порей, томати, капуста, яйця, пшоно та ін. У такий спосіб пари визначали один основний інгредієнт для своєї страви. Відтінити зірку страви треба було соусом. Проте основний складник для нього обирали доля і випадок. Учасник, який не крутив барабан, тягнув із рук Ектора картку з інгредієнтом для соусу: айран, квашена капуста, халва або шпроти.

Катерина і Віктор упоралися із завданням гірше за інших. Вони наділи чорні фартухи просто перед конкурсом чорних.

На першому конкурсі чорних сезону було спекотно! За право продовжувати участь у проєкті боролися: Катерина Велика, Віктор, Руслан і Шева. Вони зайняли робочі місця з коробками, що містили основний інгредієнт – картоплю, з якої всього за 5 хвилин треба було приготувати страву ресторанного рівня. В учасників була можливість поліпшити свої стартові умови завдяки коробкам-загадкам. Відкривання кожної з них додавало до часу 5 хвилин, але за це доводилося заплатити ціну – обов’язково використати до картоплі інгредієнт, який містився під коробкою. Він міг бути класним, як, наприклад, сібас. А міг бути й дивним, скажімо, шоколад. Яку кількість коробок відкривати – вирішували самі учасники.

Майже всі легенди добре впоралися із завданням. Однак Руслан випередив решту за кількістю помилок. Тому Руслан Лучков залишив шоу у 1 випуску «МастерШеф. Битва сезонів».

Руслан Лучков / Пресслужба каналу СТБ

Усі випуски шоу МастерШеф дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK