Андрій Бєдняков згадав Україну дитинства та помріяв про Україну майбутнього

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Андрій Бєдняков згадав Україну дитинства та помріяв про Україну майбутнього
Ведучий Андрій Бєдняков
Пресслужба Нового каналу

Ведучий проєкту Нового каналу «Де логіка?» Андрій Бєдняков поділився думками, які завжди вирують у його голові, і закликав усіх вірити в краще.

Читайте також«Зірковий десант» приземлився у Луцьку на ювілейну 10-ту акцію «Амбасадор Дитинства»
Останні півроку всі думки українців зайняті спогадами про наше спокійне минуле і мріями про вільне майбутнє. Напередодні Дня Незалежності нашої незламної країни хочеться ще більше вірити в перемогу.

Я намагаюся завжди думати про позитив! Інакше навіщо це все? Така кількість смертей, зруйнованих доль, поранених людей… У нас немає іншого виходу, як розквітнути й цвісти на заздрість усім, – поділився думками телеведучий Андрій. – Там же скаженіють, коли ми квітнемо, коли в нас пахне, коли в нас смачно. Який класний наш український борщ, шматок сала з цибулею. Я от пам’ятаю бабусю, село… Приїжджав до неї молодий хлопчик з міста, не хотів залишатися на літо. І дядько садив мене біля хати під величезним деревом і казав: «Андрюша Нікаков, сідай сюди». Тому що я не міг вимовити своє прізвище і казав так. І от я сідав біля дядька, він відрізав собі сало, наливав 100 грамів, насипав гарячого борщу, мені теж насипав і казав: «Їж і розповідай». Я запам’ятав це на все життя!

Ведучий Андрій Бєдняков / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожЗірки ICTV показали останні фото, зроблені напередодні війни
Ведучий зізнається, що такі душевні спогади про дитинство, про родину, про традиції гріють душу найбільше!

Це для мене Україна! Смачна їжа, люди, класний настрій, – зізнався Андрій Бєдняков. – Ми вміємо жартувати! І повинні продовжувати це робити на заздрість усім. Ми живемо у своїй країні. Як хочемо, так і живемо! У нас найсильніша нація, яку нікому ніколи не перемогти. Ви можете зривати наші прапори, перекреслювати нашу історію, говорити, що нас створив Ленін, можете казати будь-що. Ми просто будемо усміхатися. Всі думки зараз лише про те, щоб Україна розквітнула ще сильніше. Щоб до нас прийшли інвестиції, великий бізнес. Щоб усі розуміли, що вкладати гроші в Україну – це не лише «щоб допомогти», а ще й «бо це правильно та розумно». Я впевнений у цьому! Головне – пройти зараз цю чорну смугу в нашій історії. Попереду – світло, яке скоро нам так засяє… Я хочу, щоб кожен у це вірив. Іншого варіанту бути не може!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK