Зірки ICTV показали останні фото, зроблені напередодні війни

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Зірки ICTV показали останні фото, зроблені напередодні війни
Ведуча Юлія Зорій
Пресслужба каналу ICTV

19 липня 1822 року французький вчений Жозеф Ньєпс зробив першу у світі фотографію. Це був знімок його обіднього столу на задньому дворі. Витримка світлини склала 8 годин.

Читайте такожСергій Притула розповів, на що витратили гроші за байрактари
Минуло рівно 200 років. Час та впровадження новітніх технологій дало нам змогу робити фотографії хоч щосекунди. Але як зараз виглядає галерея в телефоні відомих медійних особистостей? Зірки ICTV у цей знаковий день поділилися світлинами, що зробили напередодні війни.

Марафонець «Єдиних новин» і ведучий «Свободи слова» Вадим Карп’як знайшов у телефоні фото книги Роберта Сапольскі «Біологія поведінки».

Я читав книжку і вирішив викласти її в Інстаграм. Але кохана сказала, що просто опублікувати – це не комільфо, і треба її якось красиво сфотографувати. Я почав стібатися з того і все, що було під руками, виклав навколо: віскі, ніж, яблуко, годинник, окуляри – все це символізувало біологію поведінки людини. Сфотографував для дружини, але в соцмережах так і не опублікував. Тому це так і залишилося останнім знімком, зробленим перед 24 лютого.

Ведуча «Ранку у великому місті» Юлія Зорій показала світлину своєї пухнастої улюблениці – мейн-куна Алі.

Це фото зроблене 23 лютого, в середу. Аля тоді якось по-особливому за мною бігала хвостиком. От всюди. Постійно поряд лежала, як відчувала. Ми ніжилися, я багато зробила її фото і відео. Було на душі якось і тривожно, і водночас дуже спокійно. Ми разом спали в обід, було так тепло і затишно. Я дуже добре пам’ятаю ті відчуття.

Два фото від 23 лютого лишилося й у смартфоні керівниці програми «Факти тижня» Оксани Соколової. У той вечір, перед початком повномасшабної війни, вона стала свідком зворушливої події.

Вдень я зняла свою квартиру, у якій почала капітальний ремонт. Будівельники радо відзвітували, що все зламали, тепер приступаємо до створення нового простору.

А ввечері потайки сфотографувала парочку в ресторані. За сусіднім столиком хлопець освідчився дівчині. Вона так зворушливо дивилась на обручку, а він так ніжно гладив її по руці! Я так за них раділа! Того вечора мені здавалось, що життя починається…

Ведуча «Фактів» Анастасія Мазур 13 лютого разом з родиною гуляла в лісі в Бучанському районі…

Ми тоді всією родиною хворіли на ковід. Були останні дні нашої ізоляції, тож ми робили такі вилазки в безлюдні місця. За тиждень я вийшла вже на роботу. І ще за 4 дні почалася війна.

Її колега В’ячеслав Цимбалюк майже в той самий період також зліг вдома з хворобою. Коли минали його останні дні самоізоляції, 18 лютого, визирнувши з вікна, він вирішив зробити знімок.

Кажуть, веселка – то добрий знак. Виявилося – ні…

Цього ж дня співведучий Юлії Зорій по ранковому шоу на ICTV Сергій Лиховида зробив селфі під час гірської прогулянки на лижах в Буковелі.

Ми з дружиною втретє за місяць поїхали «на лижі». Я вже прикупив і собі, і їй трохи лижного спорядження. Вона нарешті почала отримувати задоволення від катання. І це був такий класний день. Ми ніби видихнули, бо вже пройшло 16 лютого, про яке так багато говорилося. Але водночас, якщо я не помиляюся, саме в цей день з‘явилася інформація, що окупаційна влада закликає людей з так званих «ЛНР» і «ДНР» евакуюватися. Ми тоді їхали на підйомнику, почули новину по радіо «Буковель» і це нас дуже насторожило… Тоді я десь інтуїтивно відчув, шо це наша остання поїздка на лижі цієї зими…

А от Петро Дем’янчук, вийшовши після ефіру 22 лютого у Ботанічний сад ім. академіка О.В. Фоміна, захотів відчути наближення весни і зафіксувати це в своїй пам’яті, а також у пам’яті телефона.

Вийшов такий собі колаж «За тиждень до весни». Була тривога через велику війну, але тоді не вірилось, що вона справді буде, і особливо, коли гуляв цим парком. Життя навколо тільки пробуджувалось, починало дихати і вірилось в краще.

Суворий козак із колоритним оселедцем на голові! У переддень повномасштабного вторгнення художній керівник «Дизель Студіо» Єгор Крутоголов перетворився на справжнього козака.

22 та 23 лютого були наші крайні концерти в Палаці «Україна». Після того наш світ, наш гумор і ми самі змінилися.

Світлина Яни Глущенко за 23 лютого теж присвячена цьому номеру. За мить до виходу на сцену вона встигла сфотографуватися з колегами – Вікторією Булітко та Юлією Мотрук. Лишень подивіться, як їм личить українське вбрання!

А таку світлину ми знайшли у смартфоні Юлії Мотрук. Акторка зробила її за декілька хвилин перед початком номера.

Пам’ятаю, як усі ходили, хвилювалися, а мені вкрай треба було зробити гарне фото. Тому я попросила свого чоловіка, дала в руки телефон, і ми швидко вибігли на сходовий майданчик.

Євгену Сморигіну для світлини треба було підловити Яну Глущенко. Ці дві білявки, як сказав сам актор, грали в одному номері про чиновника, який вирішив пірнути в ополонку на Водохреще. Женя та Яна мали епізодичні, але дуже колоритні ролі.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK