Холостяк 12 сезон: 19 учасниць шоу, яких вибрав Алекс Топольський, – знайомимося ближче з кожною з них

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Холостяк 12 сезон: 19 учасниць шоу, яких вибрав Алекс Топольський, – знайомимося ближче з кожною з них
Холостяк 12 сезон, учасниці
Пресслужба каналу СТБ

У п'ятницю, 28 жовтня, стартував 12 сезон найромантичнішого шоу України Холостяк. Імена дівчат, які стали учасницями шоу Холостяк 12 сезон 1 випуск, – у нашому матеріалі.

Читайте такожАктори серіалу Полкан розповіли про характери своїх персонажів
У 1 випуску реаліті Холостяк 12 сезон відбулася зустріч Алекса Топольського із претендентками на його серце. Щоб зачарувати та здивувати найбажанішого чоловіка країни, дівчата обирали найрізноманітніші та найнесподіваніші методи.

Але вже на Першій вечірці і сам Алекс приголомшив учасниць новиною: троянди першого враження не буде! Замість неї в руках головного холостяка опинилася біла троянда. Що вона означає? Окрім білої троянди Алекс Топольський у 1 випуску проєкту Холостяк 12 сезон вручав червоні, жовту та рожеву троянди. Яке значення вони мають? Усі подробиці стали відомі на Церемонії троянд.

Біла троянда на проєкті означає здійснення будь якого бажання. Отримала на першій Церемонії роз Анастасія (приватний підприємець).

Жовта троянда – троянда останнього шансу. Отримала на першій Церемонії роз Саша (керівниця б'юті-компанії)

Рожева троянда – для дівчини, яка буде господинею будинку зі своїми правилами на наступному тижні. Отримала на першій Церемонії роз Олена.

І так, пропонуємо вам познайомитися з кожною дівчиною, яка стала учасницею 12 сезону проєкту Холостяк з Алексом Топольським:

Катя, 24 роки, фотомодель (м. Київ)

З 15 років працювала у Німеччині, Італії, Англії та Франції. Робота непроста – постійно треба відвідувати кастинги, тримати себе у модельній формі. З 17 років Катя сама себе забезпечує. Батьки працюють у РАГСі. Коли дівчина бачить щасливі пари на весіллях, починає задумуватися, що вона також хоче знайти свою половинку.

Катя / Пресслужба каналу СТБ

Оля, 24 роки, організаторка дитячих свят (м. Нью-Йорк, США)

Тато Олі переїхав у Нью-Йорк. Коли ж сама дівчина побувала там вперше, то закохалася в мегаполіс. Через 4 місяці вона відкрила в Нью-Йорку свій бізнес. Проте хоче мати стосунки з чоловіком із України.

Оля / Пресслужба каналу СТБ

Аделіна, 19 років, танцівниця та хореографиня (м. Київ)

Аделіна – творча дівчина. Брала участь у відомих танцювальних шоу. Сподівається знайти кохання на романтичному реаліті.

Аделіна / Пресслужба каналу СТБ

Анастасія, 28 років, нутріциологиня (м. Одеса)

Анастасія виховує двох дітей – хлопчика та дівчинку. Настя дуже рано завагітніла. Народила сина в 16 років, а доньку – в 17. Якось вона з дітьми разом дивилися «Холостяка», і син сказав: «Мам, твоє місце там».

Анастасія / Пресслужба каналу СТБ

Аміна, 20 років, медсестра (м. Київ)

Закінчила медичний коледж та планує стати лікаркою. Захоплюється плетінням з соломи.

Аміна / Пресслужба каналу СТБ

Аліна, 23 роки, фінансовий аналітик (м. Мирноград)

Допомагає сім’ї. Проте в юності Аліни були скрутні часи, коли навіть їжа здавалася розкішшю. Дівчина поїхала до Києва будувати кар’єру й досягла успіху, почавши з посади секретарки.

Аліна / Пресслужба каналу СТБ

Вікторія, 37 років, акторка (м. Київ)

Вікторія – творча особистість, акторка. Була задіяна в українських картинах. І хоча професія зобов’язує постійно грати роль, у житті Вікторії хочеться залишатись собою. Мріє зустріти чоловіка, який покохає її справжню.

Вікторія / Пресслужба каналу СТБ

Саша, 25 років, безробітна (м. Харків)

Займається спортом, духовним розвитком, медитує. Вважає, що своєю енергетикою зачарує Холостяка.

Саша / Пресслужба каналу СТБ

Юлія, 22 роки, вишивальниця (м. Сміла)

Юля займається текстильним мистецтвом. Її вишивка продається у приватні колекції. Вона впевнена, що під час першої зустрічі чоловіки відчувають її сексуальну енергію.

Юлія / Пресслужба каналу СТБ

Роксолана, 28 років, візажистка (м. Дніпро)

Мріє про власний бізнес у сфері краси. Завжди займається вдосконаленням своїх професійних навичок. Проте також хоче створити сім’ю, знайти гарного чоловіка, сильне кохання і гармонію.

Роксолана / Пресслужба каналу СТБ

Елізабет, 21 рік, студентка (м. Стокгольм, Швеція)

Вчиться на філософському факультеті. У вільний час малює картини, подорожує.

Елізабет / Пресслужба каналу СТБ

Єлизавета, 27 років, круп'є (м. Київ)

Робота дівчини складна через відповідальність та точні підрахунки великих сум гравців. У казино не можна спілкуватися з гостями поза будівлею. Тож Ліза вирішила спробувати побудувати особисте життя на проєкті «Холостяк».

Єлизавета / Пресслужба каналу СТБ

Юлія, 27 років, директор банкетної служби (м. Бучач)

Юля підготувала близько 6 тисяч різноманітних свят, серед яких: весілля та дні народження. Працювала з багатьма знаменитостями в Україні у своїй сфері.

Юлія / Пресслужба каналу СТБ

Марина, 25 років, косметологиня (с. Катеринівка, Харківська область)

Працює б’юті-косметологинею у Києві та Харкові. Для Марини важливо мати привабливий зовнішній вигляд, тому дівчина завжди знаходить час для себе та своєї вроди.

Марина / Пресслужба каналу СТБ

Олександра, 29 років, керівниця б'юті-компанії (м. Київ)

Батьки виховували Сашу, як принцесу: вкладали любов та гроші, радували та балували. З чоловічою увагою проблем немає, але дівчина не може закохатися.

Олександра / Пресслужба каналу СТБ

Ольга, 32 роки, тілоохоронець (м. Київ)

Олю надихає те, що вона може захистити людину. Її віддача на роботі має бути максимальною. Неодноразово відбивала напади у різних місцях. Водить авто та може посадити вертоліт. Проте дівчина живе чужим життям та не може побудувати своє особисте щастя. Саме тому Оля прийшла на проєкт.

Ольга / Пресслужба каналу СТБ

Анастасія, 24 роки, приватна підприємиця (м. Дніпро)

Настя зізналася, що найгірший день у її житті був у віці 19 років, коли вона дізналася, що у неї рак – лімфома. Настя була двічі заміжня. Зараз виховує доньку, яку вважає сенсом свого життя.

Анастасія / Пресслужба каналу СТБ

Олена, 27 років, керівниця юридичного відділу (м. Київ)

Олена вважає, що зробила все для кар’єри: за свою роботу у неї було більше 300 справ, з яких програно – тільки 2. Дівчина звикла до конкуренції та зовсім не налаштована на поразку. Розраховує завоювати серце Холостяка.

Олена / Пресслужба каналу СТБ

Людмила, 24 роки, гривчиня збірної України з волейболу, (м. Чернівці)

Людмила була високою з дитинства. Вже у 13 років її зріст перевищував 180 см. Через змагання та спорт у дівчини немає часу на стосунки. Зараз Людмила на реабілітації. Вірить, що на проєкті зустріне свою людину.

Людмила / Пресслужба каналу СТБ


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK