Актори серіалу Полкан розповіли про характери своїх персонажів

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Актори серіалу Полкан розповіли про характери своїх персонажів
Актори серіалу «Полкан»
Пресслужба Нового каналу

Хто є хто у серіалі «Полкан»?

Читайте такожЯк доглядати за хатнім улюбленцем під час війни: поради Надії Матвєєвої
«Полкан» – історія досвідченого та цинічного опера Павла Сафронова, який перебуває в комі, а його душа переселилася у дворового пса. Пропонуємо дізнатися більше про персонажів, з якими ви познайомитеся у цьому серіалі.

Олег Гоцуляк – Слава Курочка

Він – молодий напарник Сафронова та єдиний, хто чує його голос. Разом із собакою розслідуватиме злочини, раз у раз потрапляючи в комічні ситуації.

Слава – добрий, щирий, довірливий, чесний. Він – український Форрест Ґамп. Думаю, десь такі мрійники ще залишилися, – усміхається актор. – На першому курсі університету мені теж здавалося, що я можу щось зробити не так, порушити всю ідилію. Слава нафантазував собі ідеальний всесвіт, і його реакція на правду життя та поліцейські реалії дуже весела. Спочатку я не міг зрозуміти, що з Курочкою не так, а потім мене захопило, що він такий щирий і казковий.

Олег Гоцуляк / Пресслужба Нового каналу

Юлія Буйновська – Віка

Читайте такожПара на мільйон 2022: хто залишив проєкт у 7 випуску від 17.10.2022
Донька начальника поліцейського відділку, яка намагається довести батькові та оточуючим, що жінка може бути таким же успішним і продуктивним поліцейським, як і чоловік.

Віка – дуже цілеспрямована дівчина, одержима своєю професією. Поки що її не помічають, але скоро все зміниться, – заінтригувала Юлія. – Я одразу відчула, що це моя героїня, бо вона на мене максимально схожа. Дівчина прагне успіху в професії, не витрачає час на якісь інші справи — займається лише тим, що вона любить, бо знає, що це в неї виходить якнайкраще. Вона красуня, за нею побиваються всі чоловіки, але Юля не звертає на них увагу, бо має мрію та мету.

Юлія Буйновська / Пресслужба Нового каналу

Тарас Цимбалюк – Ден

Один з колег Слави Курочки та Віки, який намагається зайвий раз не братися за брудну роботу та схитрувати.

Мій герой – самозакоханий, іронічний, має багато комплексів. Він поціновувач жіночої статі та проявляє це всілякими способами. Якісь конкретні характеристики, які нав’язує режисер, звісно, полярні до мене, але, як і кожен актор, я додаю в образ щось своє, – розповів актор.

Тарас Цимбалюк / Пресслужба Нового каналу

Олександр Сугак – Сергій Демченко

Читайте такожОлександр Сугак з «Полкану» – про перший день повномасштабної війни: «Над будинком низько пролетіла ракета»
Безініціативний поліцейський, який звик плисти за течією. Він багато чого хоче, але нічого для цього не робить.

Мій персонаж – дуже спокійна людина, яка пішла до поліції. Я так собі гадаю, що він дуже чесний, бо сумлінно виконує свої обов’язки, але в нього це іноді не зовсім виходить, – розповів Олександр. – Сергій трошки незграбний. Зовнішній вигляд у нього досить охайний, він завжди ходить із застібнутим верхнім ґудзичком. Але неохайний у якихось вчинках. Він з тих людей, які хочуть якнайкраще, а виходить як завжди. Як і Демченко, я теж сумлінно роблю свою роботу, тому що не уявляю, як можна інакше. Якщо не любиш якусь справу – не роби, не берися за неї. А якщо справді хочеш чогось добитися, то маєш віддаватися на всі 100%.

Олександр Сугак / Пресслужба Нового каналу

Не пропустіть прем’єру серіала «Полкана» сьогодні о 19:00 на Новому каналі!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK