Креативний продюсер Євробачення-2023 створив концерт-сповідь для Олі Полякової

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Креативний продюсер Євробачення-2023 створив концерт-сповідь для Олі Полякової
Креативний продюсер Євробачення-2023 створив концерт-сповідь для Олі Полякової
Пресслужба

26 жовтня у київському палаці «Україна» відбувся великий концерт Олі Полякової.

Читайте такожСпівачка Ne Ta презентувала новий сингл: продовження власної історії кохання
Артистка представила оновлену версію шоу «Все Буде Добре», яке у березні стало першим концептуальним шоу в Україні після початку повномасштабного вторгнення.

Режисером-постановником шоу став креативний продюсер Євробачення-2023 від України, Герман Нєнов. За словами режисера, нове шоу Полякової набуло ще більшого музичного масштабу та вразило сценографічними рішеннями з використанням екранних технологій.

Ми доповнили, посилили й масштабували це шоу, перенесли його на іншу локацію. Підсилили його як візуальними елементами, так і основною фішкою цього шоу – разом з Олею грав оркестр та співав хор, – коментує режисер.

У графіці був використаний штучний інтелект, а світлове шоу, прописане за таймкодом. На сцені за майже дві години концерту виступили близько 70 артистів.

У програмі Полкової прозвучали як улюблені мільйонами хіти, так і зовсім нові пісні. Артистка співала у супроводі оркестру під керівництвом Дмитра Саратського та академічного чоловічого хору капели Ревуцького. 

Структура шоу «Все буде добре» складалася з трьох блоків, які символізували три етапи психологічного стану, в якому кожен українець перебуває з 24 лютого і до сьогодні.

Під час концерту Оля Полякова передала благодійному фонду евакуаційний реанімобіль для медиків 53-ї медичної роти, яка служить в напрямку Авдіївки. Машина придбана за гонорари від виступів. Також артистка передала 5000 зігрівальних грілок українським бійцям.

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK