Куряче філе по-італійськи від Julik (рецепт)

Куряче філе по-італійськи від Julik (рецепт)

Читайте такожОчень вкусная запеканка из яблок и корицы (рецепт)

Ексклюзивно для ТV.UA український діджей та музикант Julik поділився рецептом однієї з улюблених страв. Артист запевнив, що ця страва є невід’ємною у раціоні родини, принаймі раз у тиждень артист тішить рідних саме нею!

Інгредієнти:

  • Куряча грудка (філешками) - 500 гр.
  • Часник  - 5 зубчиків
  • Базилік - 1 пучок
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Лимон/цедра - 1/2 лимона
  • Помідори чері - 200 гр.
  • Руккола (для презентації)
  • Сіль/перець - (за смаком)

Для початку потрібно куряче філе розрізати навпіл, додати перцю та змазати оливковою олією першого віджиму. Підсмажити з обох сторін до готовності. Одночасно потрібно подрібнити часник, базилік, олію та лимонний сік і цедру (змішати соус) і цією сумішшю намазати посмажені шматки філе. Додатково для смаку та сервірування обсмажте помідори чері на оливковій олії! Подавайте страву гарячою!  

«Дуже простий і водночас неперевершений смак цій страві додає соуc, переплетіння гостринки та кислинки! - додав Julik. - Кожен хто спробує приготувати, то залишиться задоволеним».

_-


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK