Один за всіх: Депортація в рф та фільтрація: українці розповідають свої історії – дивитися випуск онлайн (ефір від 15.05.2022)

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Один за всіх: Депортація в рф та фільтрація: українці розповідають свої історії – дивитися випуск онлайн (ефір від 15.05.2022)
Один за всіх: дивитися випуск онлайн (ефір від 15.05.2022)
Пресслужба каналу СТБ

15 травня на СТБ та на нашому сайті TV.UA в ефір вийшов новий випуск гостросоціального проекту Один за всіх. Нові випуски ток-шоу Один за всіх 2022 дивіться онлайн на сайті TV.UA.

Читайте такожДільничний з ДВРЗ 2 сезон: дивитись 1 серію онлайн
Дивіться у новому випуску проекта Один за всіх: російські окупанти вивезли на свою територію вже більше півмільйона українців, серед яких 120 тисяч  - дітей! Примусово депортуючи людей російські військові мордують їх, змушують пройти принизливі фільтраційні табори, а згодом навіть відправляють до Сибіру чи на Сахалін. У випуску Один за всіх розкаже історії українців, які пережили примусову евакуацію під час війни! Як вибратися із країни-агресора? Чи є шанс на повернення назад в Україну? Яких принижень зазнають українці у фільтраційних таборах окупантів? Та як діяти, коли ваших близьких примусово вивозять на території російської федерації та у білорусь?

Новий випуск ток-шоу Один за всіх 2022 дивіться онлайн на нашому сайті TV.UA.

Усі випуски ток-шоу «Один за всіх» дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK