Jerry Heil розповіла про свої екозвички

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Jerry Heil розповіла про свої екозвички
Співачка Jerry Heil
Пресслужба Нового каналу

З початком великої війни Jerry Heil переглянула свої екозвички.

Читайте такожСергій Середа розповів, на чому тримаються їхні стосунки із MamaRika
Однією з жертв повномасштабного вторгнення стала природа в Україні. Адже постійні бомбардування та обстріли призводять до пожеж, руйнування критичної інфраструктури, забруднення повітря, води та землі. І про це варто говорити! Jerry Heil – одна з небагатьох представниць українського шоу-бізнесу, яка постійно наголошує на збереженні екології. Вона вже давно користується еколайфхаками, за допомогою яких піклується про природу. Однак зірка має й кілька нових. 

У перерві між зйомками Improv Live Show, яке Новий канал показує щосереди о 20:00, артистка розповіла про екозвички, набуті під час війни.

Після початку повномасштабного вторгнення я майже перестала купувати новий одяг. Мені просто не хочеться. І знаю, що так у багатьох, – ділиться Jerry Heil. – Також майже не фарбуюся для виступів на сцені, лише малюю стрілки на очах.

Альона Альона та Джері Хейл / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожБогдан Шелудяк, Олена-Крістіна Лебідь та Алекс Якутов розповіли, що викликає у них усмішку в наш нелегкий час
Зірка назвала головні причини, чому відмовилася від косметики.

По-перше, так я бережу шкіру від абсорбування шкідливих речовин разом із потом. А по-друге, велика кількість декоративної косметики виробляється з нафти. І навіть якщо самі продукти не тестують на тваринах, то можуть тестувати їхні інгредієнти. І цього вже ніяк не перевірити, на жаль, – пояснює співачка. – Тому я максимально обмежила користування косметикою. Це ще й чарівно береже мій бюджет.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK