Пісні Alyona Alyona та Jerry Heil стали саундтреками серіалу «Зв’язок»

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Пісні Alyona Alyona та Jerry Heil стали саундтреками серіалу «Зв’язок»
Співачка Alyona Alyona
Пресслужба Нового каналу

Головні пісні скетчкому «Зв’язок» підіймають настрій і бойовий дух глядачів.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, яким було перше враження її мами від Богдана Шелудяка
«Зв’язок» – це незвичайний серіал. Глядачі Нового каналу стежитимуть за сім’ями з різних куточків України, які розділила війна. Хтось пішов у тероборону, хтось почав волонтерити, хтось схопив дітей і виїхав за кордон. Герої скетчкому постійно спілкуються з близькими по відеозв’язку, а також уживаються з родичами чи сусідами. 

Режисерка «Зв’язку» Міла Погребиська розповіла Новому каналу, що мала складнощі з пошуком того самого треку для серіалу. Однак його вдалося знайти! 

Ми пробували дуже багато треків під серіал. Деякі з них були надто драматичні й створювали напружену атмосферу. А мені хотілося підняти настрій і бойовий дух глядачів, – ділиться Міла Погребиська. – І головне: цей трек мав бути актуальним. Тому я дивилася хіти, які з’являлися в той період і були «на хвилі».

Режисерка «Зв’язку» Міла Погребиська / Пресслужба Нового каналу

Одним із саундтреків, який звучатиме в серіалі «Зв’язок», стала пісня Jerry Heil «Кохайтеся, чорнобриві».

Трек позитивний, оптимістичний і вдало підкреслив настрій нашого серіалу! Та й з огляду на те, що Jerry Heil, як і я, родом з Василькова, то просто не могла не взяти його в серіал! Ще й під час титрів «Зв’язку» звучатиме «Кохайтеся, чорнобриві, з васильківчанами», – сміється режисерка.

Співачка Alyona Alyona / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДаша Кубік поділилась порадами щодо розвитку TikTok
Ще одне особливе місце в скетчкомі посідає пронизливий трек Alyona Alyona.

Тут все зійшлося: назва пісні – «Не втратимо зв’язок», серіалу – «Зв’язок», ще й наші герої спілкуються через відеозв’язок! Трек Alyona Alyona ідеально підійшов, – зазначила Міла. – Ця композиція з’явилася пізніше, ніж ми почали знімати. Креативна продюсерка Нового каналу Саша Ткаченко відправила її мені зі словами: «Ми повинні взяти цю пісню!» Коли продюсери мені сказали: «Альона погодилася, в нас буде ця пісня!», я навіть не знала, що так можна радіти треку (усміхається). Одразу ж оголосила про це всім на майданчику. Ми були дуже щасливі, що все зійшлося. Навіть зараз, коли монтую серії вже з музикою, ця композиція доводить мене до сліз. Тому так, на цьому проєкті круті головні пісні!

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK