Даша Кубік поділилась порадами щодо розвитку TikTok

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Даша Кубік поділилась порадами щодо розвитку TikTok
Блогерка Даша Кубік
Пресслужба Нового каналу

На створення відео блогерку-мільйонницю Дашу Кубік надихає зірковий колега.

Читайте такожГригорій Решетнік здивував синів підземкою
TikTok входить до трійки найбільших соцмереж і станом на 2022 рік налічує понад мільярд користувачів. Україна є однією з його найчисельніших аудиторій у Європі. Близько 15 мільйонів українців сидять у TikTok, а дехто з них навіть заробляють на цьому! 

Блогерка Даша Кубік здобула популярність саме в цій соцмережі. У перерві між зйомками Improv Live Show, яке Новий канал показує щосереди о 20:00, вона пригадала, як починала блогерство.

Рідні підтримували мене, сміялися з моїх відео. Хоча іноді казали: «От що це вже таке?» Але мене це не зачіпало. Тоді мною керував підлітковий максималізм. Було абсолютно байдуже, хто що говорить, – розповідає Даша Кубік. – Та й близькі більше підтримували, аніж заважали. Вони не казали, що TikTok – це дурня, дитячі танцюльки, і взагалі він нікому не потрібен.

Даша Кубік та Олександр Педан / Пресслужба Нового каналу

Зірка TikTok поділилася порадами, як просунути свій акаунт.

Є дуже простий спосіб розкрутити TikTok: берете телефон, у якому є цей додаток, і крутите ним! Ось навіть поділилася ідеєю для відео, з чого можна почати вести TikTok. Такий жарт. А якщо серйозно, спитайте про це Влада Шевченка, – сміється Даша, – Думаю, для того, щоб просунутися в TikTok, треба знімати відео щодня. Навіть якщо тобі говорять, що ти займаєшся якоюсь дурнею. Одразу ж відповідай: «Знаю, це я спеціально». І йди знімати! Не слухай нікого. Це одна з банальних, але реально дієвих порад.

Даша Кубік на зйомках / Пресслужба Нового каналу

Читайте такожДмитро Каднай поділився власними лайфхаками, як стати на цвяхи
На створення відео її мотивує колега по цеху.

Скажу відверто: мене дуже надихає Влад Шевченко. Вже вдруге згадую його! Владе, кинеш мені на карту за твою презентацію (сміється). Ми разом з ним багато знімаємо. Але я окремо не так часто й наполегливо роблю відео, як Влад. Він постійно щось пише, знімає, генерує якісь ідеї. А мені буває соромно за те, що я в цей момент лежу й нічим не займаюся. Іноді пропоную йому просто побачитися, а він відмовляється: «Потрібно ролики знімати». Я й думаю собі: «Значить, і мені треба!», – ділиться Даша Кубік. – А ще помітила за собою, що натхнення приходить після тривалого відпочинку. От якщо я нічого не знімала й не робила, приміром, протягом тижня, то мені дуже хочеться записати відео.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK