Дмитро Каднай поділився власними лайфхаками, як стати на цвяхи

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

Дмитро Каднай поділився власними лайфхаками, як стати на цвяхи
Співак Дмитро Каднай
Пресслужба Нового каналу

Завдяки східним практикам музикант Дмитро Каднай перезавантажує мозок.

Читайте такожImprov Live Show: стали відомі секрети нового сезону
Медитація на цвяхах – тренд, у якому не лише черпають енергію та сили для саморозвитку, пізнають себе, а й отримують адреналіновий кайф! За допомогою цієї практики можна «змити» стрес, який накопичився в тілі. Цвяхостоянням захопилися й українські знаменитості, серед яких співак Дмитро Каднай. Він займався цією медитацією ще задовго до війни. І рекомендує спробувати кожному!

За лаштунками шоу «Хто зверху?», яке Новий канал показує щочетверга о 20:00, музикант поділився власними лайфхаками, як стати на цвяхи.

Я почав займатися цвяхостоянням ще тоді, коли проходив реабілітацію після спортивної травми. На той момент навіть не знав, що є таке. Побачив у сторіз в Сергія Бабкіна (усміхається). Згодом у мене також з’явилися цвяхи. Їх подарували одній людині, вона не користувалася, тож віддала мені, – розповідає Дмитро. – І виявилося, що це дуже класна, цілюща штука! Запевняю: перезавантаження круте. Мало того, що цвяхостояння має цілющі властивості, воно ще й розслабляє, знімає затиски в тілі. Це дуже допомагає відключитися, адже ти концентруєшся на собі 10 хвилин, поки стоїш на цвяхах. Я зазвичай ще вмикаю класну музику, щоб перетерпіти цей біль. Найдовше стояв саме 10 хвилин. Далі вже стає нудно (усміхається). Та й немає сенсу.

Пресслужба Нового каналу

Засновник гурту KADNAY пригадав, як почав проводити медитацію на цвяхах.

Ділюся лайфхаком з усіма, хто хоче спробувати, але боїться. Одразу попереджаю: це боляче в будь-якому випадку, – застерігає Дмитро. – Спочатку я стояв на цвяхах по хвилині, а потім відпочивав. До того ж робив це у шкарпетках, щоб хоча б трішки знизити рівень болю. Потім, коли вже звикаєш, можна стояти довше. Рекомендую саме такий спосіб, бо він більш приємний. Ви потрошечки втягуєтесь у процес і розумієте, що це вам не шкодить та й не так боляче, як можна уявити.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь попередила про цинічну аферу, яка стосується телефонів
Також раніше Каднай цікавився йогою та регулярно ходив на заняття.

Пам’ятаю, що учасники Freedom Ballet ходили на практику. І я тишком-нишком приєднувався до них у залі, теж займався десь у куточку. Мені це дуже подобалося, тому познайомився з інструктором йоги Пашею. Навіть записався до нього на індивідуальні заняття, – каже співак. – Це було три роки тому. Займався регулярно й почувався просто надзвичайно в той період! Була така класна легкість. Я реально міг комунікувати з кожною своєю частинкою, розслабляти її. Всім раджу! Це дуже класно. Звісно, треба займатися обережно, тому краще починати під наглядом майстра.

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK