«Зіграв універсального солдата, снайпера. Тепер бачу сам, як насправді все відбувається»: головний актор бойовика «Штурм» служить у лавах ЗСУ

Туренко Андрій

Туренко Андрій

Редактор вихідного дня

Усі статті автора...

«Зіграв універсального солдата, снайпера. Тепер бачу сам, як насправді все відбувається»: головний актор бойовика «Штурм» служить у лавах ЗСУ
Актор Сергій Лефор
Пресслужба каналу ICTV

Незабаром на екрани вийде 4-серійний екшен «Штурм», який був знятий ще до повномасштабного вторгнення рф.

Читайте такожВіктор Андрієнко розповів, ким він найбільше пишається у своєму житті
Особливу прем’єру канал ICTV2 підготував до Дня захисників і захисниць України 1 жовтня. У захопливій стрічці автори покажуть нам небезпечні будні спецпризначенців, які ризикують життям заради нацбезпеки України.

Зйомки бойовика завершилися ще 2021 року, тож події у сценарії відбуваються до повномасштабного вторгнення рф. Тоді члени команди лише відігравали небезпечні ситуації на знімальному майданчику. Однак тепер частина з них побачила реальні бойові дії на власні очі, так як пішла воювати на фронт. Серед них і актор Сергій Лефор, який зіграв бійця спецзагону з позивним Донатас.

У «Штурмі» я зіграв універсального солдата, снайпера. Тепер бачу сам, як насправді все відбувається. Зараз служу в окремому батальйоні спеціального призначення Другого Інтернаціонального легіону оборони України, виконую бойові завдання на сході, – говорить актор.

Пресслужба каналу ICTV

Читайте такожНаталка Денисенко розповіла, як її чоловік-військовий спілкується з сином
За сценарієм унікальний елітний підрозділ «Штурм» сформовано з молодих спеціалістів, що раніше зарекомендували себе у АТО як специ і патріоти. Уже на мирній території бійці Макс, Донатас і Сенсей разом з парамедикинею Галиною, саперкою Іванкою і технічним експертом Думом зроблять усе можливе, щоб зупинити терористів та протистояти хаосу в країні.

Ми хотіли показати щоденну важку роботу людей, що ховають свої обличчя за балаклавами. Зробити так, аби глядач знав, що завдяки таким, як вони, ми в безпеці. Прийшла війна, і зараз ми знаємо, що так і є. Наші воїни нас захищають, часто ціною власного життя. Від того серіал став більш актуальним і затребуваним, - ділиться продюсерка стрічки Інесса Соболева.

Пресслужба каналу ICTV

Знімальним процесом керував грузинський режисер Заза Буадзе. Він екранізував історичний бойовик «Червоний», який раніше виходив у ефірі телеканалу ICTV.

Премʼєра бойовика «Штурм» вийде в ефірі 1 жовтня о 17:00 в ефірі ICTV2.

Пресслужба каналу ICTV

Нагадаємо, 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK