JULIK розкрив свій рецепт ідеальних «Млинців з дірочками»

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

JULIK розкрив свій рецепт ідеальних «Млинців з дірочками»
Певец JULIK
пресс-служба

Один із найпопулярніших рецептів, смачні та ароматні млинці – легка страва на щодень!

Читайте такожБлины на Масленицу от судьи «МастерШеф. Профессионалы» Владимира Ярославского (рецепт)
Ексклюзивно для сайту TV.UA український шоумен JULIK поділився рецептом млинців з дірочками. Лише один інгредієнт допоможе перетворити Ваші класичні млинці на вишукану ресторанну страву.

Напевно, вже всі знають, що кулінарія і все що з нею пов’язане – моя стихія. Обожнюю тісто різних інтерпретацій, люблю експерементувати. Готуючи ту чи іншу страву, я відпочиваю.

Інгредієнти 

  • Молоко - 500 мл.
  • Куряче яйце - 3 шт. 
  • Борошно пшеничне - 280 гр.
  • Цукор - 1 ст.л. 
  • Сіль - на смак
  • Рослинна олія - 3 ст.ложки 
  • Вершкове масло - 30 гр.
  • Таємний інгердієнт 

Спосіб приготування

1. 3 яйця вбиваємо в ємність з високими бортами і додаємо 1 ложку цукру та дрібку солі. Збийте яйця до отримання піни.

Читайте такожПостный борщ с бычками и копченой грушей от Ивана Милановича (рецепт)
2. Влийте близько 200 мл молока. Всі продукти добре змішати. 

3. Просійте  280 г борошна. Збивайте тісто, поки всі грудочки НЕ розіб’ються, і воно не буде нагадувати густу сметану.

4. Далі в ємність вливаємо ще 300 мл молока і 3 великих ложки рослинної олії, знову перемішуємо. Важливо молоко додавати частинами, щоб не утворювалося грудок.

5. Туди ж додайте 30 гр. розтопленого вершкового масла. А також таємний інгредієнт завдяки якому, Ваші млинці будуть з дірочками – стакан сильногазованої мінеральної води. 

Напомним,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK