Как Сергею Притуле перелом ноги помог похудеть

Сергей Притула

Ведущему Нового канала Сергею Притуле перелом ноги не помешал вести активную подготовку к съемкам «Першого україномовного гумор-шоу «Вар’яти». И даже помог похудеть!

Читайте також: Впервые за долгое время: фото повзрослевшей дочери Анны Седоковой Моники появилось в Сети

– Травма – це просто один мінус, який дав багато плюсів: я дуже багато часу проводжу з сім’єю, я схуднув на 10 кілограмів, не докладаючи особливих зусиль, – рассказал «очільник» «Вар’ятів». – Треба було пережити операцію – повна відсутність алкоголю, правильне харчування.

Сергей признался, что раньше, чтобы похудеть и сбросить 10-12 килограммов перед съемками, он потел в спортзале месяц-полтора.

 – А зараз почуваюся молоденьким огірочком! – смеется ведущий Нового канала. – Я нарешті сягнув комфортної для себе ваги – 87 кілограмів, це мене дуже тішить. Плюсів значно більше.

Даже на сцену «Вар’ятів» в первом выпуске Сергей выбежал на костылях.

Читайте також: Крепостная: смотреть онлайн 3 серию

– Показав, що на настрій це жодним чином не впливає, я вже достатньо адаптувався, вже місяць минув після травми, – делится Притула. – Бігаю, стрибаю з тими милицями, імітую бабцю під під’їздом, яка милицею махає і кричить «наркомани, проститутки». Я розказав у стендапі, як це трапилося. Насправді я така людина за складом характеру, яка навіть у негативних ситуація шукає плюси.

К слову, в этом сезоне вместо привычных девяти выпусков зрители увидят аж 18!

 Премьера - 27 августа на Новом канале.

 


Хмара тегів


Матеріали на тему