«Одна родина»: на СТБ всеукраїнська прем’єра мелодрами про щемливу історію кохання з найскладнішими випробуваннями

«Одна родина»: на СТБ всеукраїнська прем’єра мелодрами / Пресслужба каналу СТБ

19 травня о 18:00 на телеканалі СТБ відбудеться всеукраїнська прем’єра серіалу «Одна родина».

Це 4-серійна мелодрама про щемливу історію кохання, якій доведеться зіткнутися з найскладнішими випробуваннями: зрада, війна і боротьба між найріднішими. Серіал знято за державної підтримки.

За сюжетом батьки Оксани та Максима – запеклі вороги не лише в агробізнесі, а й у житті. Ця ворожнеча за землю триває кілька поколінь, з часів радянського терору. Чи зможуть справжні почуття дітей подолати багаторічну ненависть між батьками? Чи витримають вони таємниці минулого та реалії сьогодення?

У головних ролях – Таїсія Щурук, Андрій Ісаєнко, Максим Самчик, Віктор Жданов та Олександр Ярема.

«Одна родина»: на СТБ всеукраїнська прем’єра мелодрами

Пресслужба каналу СТБ

За словами креативної продюсерки серіалу Оксани Кукоби «Одна родина» – це історія боротьби за землю, яка почалася ще у 30-ті роки – часи розкуркулення, і продовжується досі – у часи повномасштабного вторгнення рф в Україну.

У центрі сюжету – поле пшениці, яке і символізує землю, за яку йде боротьба. І хоча на перший погляд може здатися, що поле – це лише земельна ділянка, але для нас – це символ господарювання на своїй землі і боротьби за правду. Та це глобальний контекст. А починається наша історія з кохання двох молодих людей з різних родин, які зіштовхнуться з безліччю випробувань. Вони пройдуть через усі складнощі повномасштабної війни: наш герой іде добровольцем до лав Збройних сил України та потрапляє у полон, а героїня переживає окупацію, після чого змушена евакуюватися з рідного міста. Закохані навіть не здогадуються, що їхні родини приховують страшну таємницю, яка була закладена майже 100 років тому. Але попри всі випробування – усі повернуться до свого коріння, до своєї землі. Ця історія про те, що ми обов’язково повертаємо своє, повертаємо втрачене, але робимо це через любов, бо саме вона, у першу чергу, керує нашими героями, – розповідає продюсерка.

«Одна родина»: на СТБ всеукраїнська прем’єра мелодрами

Пресслужба каналу СТБ

Перший знімальний день зібрав команду серіалу навколо великого запашного короваю, який, вже традиційно для продакшена групи Starlight Media, замінив застарілу традицію розбиття тарілки.

Сьогодні у нашому житті, як ззовні так і всередині, і так багато розбито. Зараз більше хочеться створювати нове, ніж щось знищувати. Тому ще під час знімання іншої мелодрами для СТБ – «Просто Надія» – ми започаткували нову традицію і замінили тарілку на пиріг, яким пригощали усіх акторів і знімальну групу. А для серіалу «Одна родина» ми спекли коровай, прикрашений колосками пшениці. Ми вважаємо, що як символ він несе набагато більше значення, адже кожна українська родина починається з короваю, і це має історичний сенс, що сягає нашого коріння. Тому наш коровай – це символ щасливого майбутнього, – пояснює Оксана Кукоба.

Дивіться серіал «Одна родина» 19 травня о 18:00 на телеканалі СТБ.


Хмара тегів


Матеріали на тему