Трендсеттери року Lely45 та МюсліUA зробили модний мотиваційний трек. Це треба почути!

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Трендсеттери року Lely45 та МюсліUA зробили модний мотиваційний трек. Це треба почути!
Трендсеттери року Lely45 та МюсліUA зробили модний мотиваційний трек. Це треба почути!
Пресслужба

Популярна співачка Lely45 та інкогніто-проєкт МюсліUA вирішили зробити наднеочікувану колаборацію та записали пісню “Be Brave like Ukraine”.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь розкрила аферу із загубленою річчю
Саме цей трек артисти подали на Національний Відбір на Євробачення, але, на здивування користувачів соціальних мереж, не потрапила до фіналу.

Наш проєкт МюсліUA набирає обертів і ми хотіли почати співпрацю саме з вокалістами, співаками, які бачать Україну в яскравих та прогресивних фарбах. Lely45 - саме така! Нехай “Be Brave like Ukraine” стане для кожного українця піснею дня та надовго лишиться у їхніх плейлистах”, - коментують прем’єру МюсліUA.

Смачний саунд треку та оригінальний голос Lely45 дозволяє з перших секунд зануритись в атмосферу роботи. Танцювальний формат та вокалізи не йдуть з голови впродовж цілого дня. Користувачі у соціальних мережах, після публікації співачкою Lely45 шматку треку в інстаграмі, зауважили у коментарях, що шоковані відмовою оргкомітету Національного Відбору потраплянню “Be Brave like Ukraine” до фіналу та просять подаватись артистів на конкурс наступного року.

Ми з командою МюсліUA зробили роботу, від якої відчуваємо емоційне збудження. Кожен рядок в пісні - це продумана гра слів та меседжів. Я впевнена, що наша пісня “зайде” аудиторії!”, - ділиться думками Lely45.

Читайте такожЛеся Нікітюк розповіла, як рятували з пожежі роботи Марії Примаченко
У пісні влучно переплітаються англійська та українська мови, створюючи за три хвилини відчуття повного занурення у сенси та настрій роботи, без непристойної шароварщини, яка останнім часом наповнює музичні тренди. Для ще більшої популяризації “Be Brave like Ukraine” МюсліUA та Lely45 вже наступного тижня планують випустити стильний відеокліп.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK