Співачка Ассоль стала SWOIIA та презентувала новий трек

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Співачка Ассоль стала SWOIIA та презентувала новий трек

SWOIIA, відома раніше як юна Ассоль з її зворушливими піснями про перше кохання і всю його романтику.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь застерігає від афери з купівлею цуценят
Певний час співачка не була готова ділитися з публікою своїми внутрішніми емоціями, але зараз вона повертається, бо їй є, що сказати світу.

Зараз кожен українець проживає цю війну і усе, що з нею пов'язане, 24/7. SWOIIA завжди співала душею, і наразі у своїй пісні «Сестра» вона розказує про своє захоплення неймовірними українськими жінками.

Пісня SWOIIA «Сестра» – це гімн-маніфест сильних українських жінок, які день за днем ідуть по життю й демонструють усьому світу свою міць і жіночність, яка, як виявилось, може бути просто сталевою. Про жінок, які можуть і вміють бути тендітними, жіночними, по справжньому кохати, але і водночас готові віддати своє життя за країну,

Із самісінького дитинства я точно знала, що хочу співати і дарувати світу свою творчість, – зізнається SWOIIA. – В якийсь момент я зрозуміла, що мені потрібно поставити усе на паузу та знайти себе. В моїй душі накопичувалися емоції, зберігались історії. І зараз, у цей складний період для нашої країни, мені хочеться піснею віддячити українкам! Наші жінки волонтерять, збирають мільйони гривень, лікують на фронті поранених, а іноді і самі беруть зброю до рук. Про силу і міць українських жінок можна говорити невпинно!

Кліп «Сестра» – це антологія історій звичайних українських жінок. Наших дружин та дочок, матерів та сестер, подруг чи просто сусідок по будинку. Ми зустрічаємо цих жінок кожен день, а в їхніх очах палає спектр емоцій – від люті до безумовної любові. Адже бути українською жінкою – це водночас збирати на дрони та броніки і бути жінкою та матір’ю. 

Режисер відео – відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовський. У кліпі знялись українські жінки з емоційними і драматичними історіями. Ексвійськовослужбовиця та сексологиня Анастасія Матюшевська, військова бухгалтерка Яна Сергатюк, волонтерка, що шиє одяг для військових, Наталя Феночко, парамедикиня Катерина Галушка та прес-офіцерка ЗСУ Маргарита Рівчаченко. Кожна з них є взірцем жіночності та неймовірної сили і міці водночас.

Піснею «Сестра» SWOIIA хоче подякувати українським жінкам за усе, що вони роблять, та нагадати про те, яка неймовірна сила є в крові кожної із нас! І яким взірцем для усього світу зараз є українські жінки!

У мене зараз такий час, коли хочеться ділитися своєю творчістю, і  вже записано багато пісень для жінок і про жінок, про їхню силу та про їхню ніжність, про їхню сміливість та їхні тонкі почуття, про все, що відбувається в душі у кожної із нас. І я дуже хочу, щоб світ почув їх найскоріше! – коментує SWOIIA.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK