Зіркова прем’єра нової української стрічки «КОРОЛІ РЕПУ»

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

Зіркова прем’єра нової української стрічки «КОРОЛІ РЕПУ»
Зіркова прем’єра нової української стрічки «КОРОЛІ РЕПУ»
Adastra Cinema

2 серпня у київському кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) відбулася зіркова прем’єра нової української стрічки «Королі репу» режисера Мирослава Латика, яка вийшла у прокат 3 серпня.

Першими глядачами довгоочікуваного проєкту стали: виконавці головних ролей Михайло Дзюба та Антон Вельбой, режисер Мирослав Латик, виконавці ролей антагоністів Юрій Кулініч та Дмитро Хом’як, композитор та автор саундтреку Cepasa, Константин Грубич, Ксенія Мішина, Влада Дедкова, Віктор Андрієнко та ін . 

 

Читайте такожОлексій Суровцев розповів про свій притулок: «У кожного котика історія, яка рве душу»
«Королі репу» розповідають історію 17-річного хлопця за прізвиськом Казан (Михайло Дзюба), який разом зі своїм другом Арахісом (Антон Вельбой) мріють стати реперами, та не полишають сподівань «вирватися» зі свого буденного, провінційного життя. Казан закоханий у місцеву красуню Свєту (Карина Химчук), яка також мріє про красиве життя. І це бажання Казана отримати «більше» просто тут і зараз заводить його на стежку, з якої не так легко вибратися.   

У новій стрічці Мирослава Латика також зіграли зірки українського кіно Ірма Вітовська та Олена Узлюк, а в саундтреку звучать композиції Kalush, Cepasa, Krechet та Kazka.

Якими вийшли «Королі репу» можна дізнатися вже зараз – фільм демонструється на великих екранах з 3 серпня.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK