До Дня незалежності України зірки прочитали вірш Ліни Костенко «Доля» - відео

Олександр КІва

Олександр КІва

Головний редактор

Усі статті автора...

До Дня незалежності України зірки прочитали вірш Ліни Костенко «Доля» - відео
До Дня незалежності України зірки прочитали вірш Ліни Костенко «Доля» - відео
пресс-служба

Незалежність України — результат боротьби декількох поколінь за світле майбутнє, можливість стати на власний шлях розвитку і самостійно творити долю рідної країни, керуючись виключно любов’ю до неї.

Читайте такожВыходные в августе: как и сколько будем отдыхать на День Независимости Украины
Цей день ніколи б не був можливим без борців за незалежність України, чиєю головною зброєю було і лишається «слово». Серед них особливе місце посідає відома поетеса Ліна Костенко, котра цього року відсвяткувала своє 90-річчя.

Її творчість дбайливо пронизана любов’ю до Батьківщини, тому з нагоди Дня Незалежності України вiдомi актори Остап та Дмитро Ступки, Наталiя Васько, Дар'я Трегубова, Ольга Атанасова-Лукьяненко разом з дiтьми - участниками продюсерського центруBabyphotostars та продакш-студією Finegold production створили вiдео, в якому читають вірш Ліни Костенко «Доля».  

В цьому творі йдеться про те, як тісно пов'язані між собою поезія та правда. Вірш, написаний в часи ідеологічної однолінійності, утисків та цензури, не менш промовисто звучить і сьогодні. Зокрема, він нагадує кожному з нас, що зробивши свій вибір, ми несемо відповідальність за нього. Ми — це Україна, Україна — це ми. Наша країна зробила свій вибір — бути незалежною. Цінуймо і оберігаймо її.

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK