Щасливі за сім днів 3 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Щасливі за сім днів 3 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Щасливі за сім днів 3 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після
Пресслужба каналу СТБ

20 лютого на СТБ вийшов 3 випуск мейковер-шоу Щасливі за сім днів. Проєкт грандіозних перевтілень допоміг Марії Бондарчук із Харкова лише за сім днів кардинально змінити своє життя.

Читайте такожАлекс Якутов розповів, як з нуля почав вивчати українську
Героїня 3 випуску «Щасливі за сім днів» Марія Бондарчук вже 10 років працює графічним дизайнером. У неї два сини – старший Олексій від першого шлюбу та молодший Влад. Із чоловіком вони разом уже 13 років. У Віталія відразу не склалися стосунки з Олексієм, тож Марія почала працювати на фрілансі. Зараз жінка просто розривається між роботою та домашніми обов'язками. І з початком карантину вона, як ніколи, почала почуватися замкненою в чотирьох стінах. У героїні все злилося докупи – і будинок, і робота. Від постійної завантаженості Марія перестала почуватися щасливою жінкою.

Психолог Андрій Жельветро вирушив за героїнею до Харкова. Там він познайомився з усією родиною Марії. Жінка зізналася, що мріє про те, щоб старший син і чоловік порозумілися. Андрій поспілкувався з Льошею та з'ясував у нього причини конфліктів із вітчимом. Хлопець сказав, що відчуває напругу з боку чоловіка. Віталій розповів, що Льоша не вважає його авторитетом і в них іноді виникають сварки. У цьому чоловік звинувачує Марію, оскільки вона постійно втручається у їхні конфлікти.

Андрій Жельверто / Пресслужба каналу СТБ

Читайте такожЛеся Нікітюк підвезла пса Патрона на роботу та побачила розмінування на власні очі
У Києві Марія зустрілася з усіма трьома експертами. Вона розповіла, що боїться агресії у будинку, бо перший чоловік бив її. Тепер жінка побоюється, що те саме може статися у стосунках Льоші та Віталія. Марія взяла на себе весь тягар сімейного побуту і від нестачі часу перестала за собою стежити.

Марина Боржемська, Андрій Жельверто і Надія Матвєєва / Пресслужба каналу СТБ

Зміни Марії розпочалися з візиту до стоматолога. У неї серйозні проблеми із зубами, але всього за один прийом вона стала володаркою гарної посмішки. Наступного дня на Марію чекало тренування з тенісу з Мариною Боржемською. Героїні треба було не лише поліпшити фізичний стан, а й усвідомити глибину своєї проблеми. Вона мала відбивати м'ячі відразу від трьох гравців. Цим Марина хотіла показати, що впоратися зі всіма завданнями самостійно просто неможливо. Марія відчайдушно намагалася відбити всі м'ячі, але в неї не виходило, і в процесі вона травмувала ногу. Свою участь у проєкті жінка продовжила із розтягуванням. Але це не завадило її перевтіленню.

Марина Боржемська з героїнею 3 випуску / Пресслужба каналу СТБ

Адже на Марію ще чекала робота з психологом Андрієм Жельветро. Експерт запропонував розділити всі її завдання на три категорії: побутові справи, саморозвиток та задоволення. Виявилося, що у житті героїні переважають побутові відносини. Внаслідок цього на саморозвиток та задоволення у неї зовсім не залишається часу. Марія шкодує своїх чоловіків і не завантажує їх домашніми справами. Однак, щоб стати щасливою, жінка мала поділитися побутовими обов'язками з рідними. І така картина життя їй сподобалася.

Читайте такожОлена-Крістіна Лебідь запрошує шанувальників на каву
Слідом за цим Надія Матвєєва вирішила допомогти Марії розібратися зі своїм страхом. Для цього вона запросила Льошу та Віталія на склад. Вони мали за годину своїми руками зібрати сюрприз для Марії. Героїня таємно спостерігала за цим процесом. Вона дуже переживала, але без неї Льоша та Віталій почали ладнати і разом зібрали чудовий стіл. Жінка побачила, що їй не варто постійно захищати сина від чоловіка і визнала свою помилку.

Наприкінці тижня героїню чекало зовнішнє перетворення та підбір нового гардеробу. Її зміни здивували як експертів, так і найближчих. Марія почала сяяти від щастя, і її перетворення довело рідних до сліз.

Щасливі за сім днів 3 випуск. Як змінилася героїня? Фото до та після / Пресслужба каналу СТБ

Усі випуски мейковер-шоу Щасливі за сім днів дивіться онлайн ЗА ПОСИЛАННЯМ.


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK